Gärdet

Öregrundsgatan 17

Unik hörntvåa med 20 kvm stor terrass i bästa sydväst-läge med sjöutsikt och sol hela dagen. Luftigt vardagsrum med tre fönster, trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och mycket god förvaring i walk-in-closet. Stilrent och fullt utrustat kök med matplats för 6 personer och utgång till den magiska terrassen. Rymligt och fint badrum med badkar och tvättdel. Intill hallen finns ett litet rum med plats för 90 cm säng och skrivbord. Garage, gästlägenhet och relax med bastu i huset.1 Förening med mycket god ekonomi och sällsynt låg skuldsättning i hus från 2010 med bra läge. Avgiften inkluderar Internet 100 Mbit, kabel TV, bostadsrättstillägg hemförsäkring och elnätsavgift.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 66.5 m2

Pris / Bud

5 190 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

2 920 kr/mån

Värme, vatten, Internet 100 Mbit, kabel TV, bostadsrättstillägg hemförsäkring och elnätsavgift

Kontakta mäklare

Gärdet

Öregrundsgatan 17

Interiör

Lägenheten har genomgående hög standard med många tillval såsom valnötsparkett i alla rum samt påkostad badrum och kök.
Entré till välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i två garderober.
Vardagsrummet är luftigt med tre fönster vilket ger rummet ett fint ljus. Plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering.
Fint och praktiskt kök från Myresjökök med gott om förvaring bakom vita luckor och generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av fullhög kyl och frys, glaskeramikhäll samt integrerad varmluftsugn, mikro och diskmaskin. Matplats för ca 6 personer invid fönster och utgången till terrassen.
Med sina 20 kvm utgör terrassen lägenhetens andra vardagsrum under sommarhalvåret. Här finns plats för både loungegrupp, rejäl matplats, grill och massvis av blommor. Bästa sydväst-läge innebär sol hela dagen.
Sovrummet är inbjudande med plats för dubbelsäng och sängbord. Mycket god förvaring i intilliggande walk-in-closet.
Badrummet är rymligt och helkaklat. Fullt utrustat med ett fint fristående badkar med dusch, tvättställ med förvaring i kommod, tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp, golvvärme och handduksvärmare.
Intill hallen finns ett klädkammare/mindre rum vilket nuvarande ägare nyttjar som den perfekta och avskilda arbetsplatsen. Detta rum kan även nyttjas som sovrum med utrymme för både 90 cm säng och skrivbord. Här finns även ett städskåp.  

Förening

Brf Hamnen bildades 2005 och äger fastigheten med två hus uppförda 2010. Föreningen är välskött och har sällsynt god ekonomi, endast ca 2 853kr/kvm i långfristiga skulder. I husen finns 104 lägenheter (7 086 kvm) i varierande storlekar, samtliga upplåtna med bostadsrätt. I huset finns även 1 hyreslokal om 62,5 kvm samt 93 garageplatser och 3 p-platser. 

Föreningen har inte planerat någon avgiftsförändring
Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem
Överlåtelseavgift: 1 120 kr, betalas av köparen
Pantsättningsavgift: 448 kr/pant, betalas av köparen
TV/Bredband: Com Hem (basutbud ingår i avgiften / Fiber 100 Mbit via bredbandsbolaget (Ingår i avgiften)
Parkering: Föreningen har totalt 93 garageplatser för 1 300 kr/mån, 3 MC-platser för 300 kr/mån och 3 utomhusplatser för 900 kr/mån. Externa hyresgäster betalar 2 000 - 3 000 kr för garageplats. I garaget finns även gästparkering. 

Gemensamma utrymmen:
- Fina gårdsytor runt och mellan husen med fin utsikt mot vattnet och Lidingö. Flera utegrupper och möjlighet till grillning
- Fint gästrum med dubbelsäng och förvaring samt intilliggande dusch och WC. kostnaden är 300 kr/dygn och rummet kan bokas 5 dagar i stöten.
- Intill gästrummet finns ett samlingsrum som bokas separat. Här finns soffgrupp, pentry och kylskåp
- Relaxrum med bastu, dusch, WC och sittgrupp
- Två tvättstugor, en i vardera hus. Den ena med sjöutsikt
- Två rymliga cykelförråd varav det ena är en separat byggnad på gården
- Barnvagnsrum
- Rullstolsrum med elladdplatser för elrullstolar
- Välsorterat grovsoprum i anslutning till garaget. Hushållsavfall, returpapper, kartong och wellpapp, metallförpackningar, plastförpackningar, glas (färgat/ofärgat), batterier, lysrör, glödlampor, småelektronik

Besök föreningens hemsida för mer information: http://www.brfhamnen.se

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område