Vasastan

Döbelnsgatan 29

Välkommen till denna tilltalande och luftiga tvåa med genomgående planlösning. Trivsam och rymlig balkong från köket en halv trappa upp från föreningens pittoreska gård. Luftigt vardagsrum mot gatan med braskamin och gott om plats för soffgrupp samt matbord, bra sovrum med plats för dubbelsäng och badrum med tvättmaskin och det mesta man kan önska. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en trea, se alternativ planlösning. Välskött förening i vackert hus från 1884 med attraktiv adress och nära gångavstånd till allt vad Stockholm har att erbjuda.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 63 m2

Pris / Bud

4 750 000 kr

Visning

  • 2018-01-21 13:30 - 14:15
  • 2018-01-22 17:30 - 18:00

Avgift

3 651 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Vasastan

Döbelnsgatan 29

Interiör

Via vacker nyrenoverad entré och säkerhetsdörr kommer man in i hallen med plats för avhängning samt förvaring i garderober. Lägenheten har genomgående gott skick, vackra plankgolv och fina snickerier.
Luftigt vardagsrum med två stora fönster med djupa nischer mot gatan och fin braskamin. Utrymme för rejäl matplats, soffgrupp och övrig möblering.
Köket bjuder på gott om förvaring bakom vita skåpsluckor, generösa arbetsytor och plats för matbord. Den maskinella utrustningen uppdaterades 2016 och består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Från köket når man balkongen mot föreningens pittoreska gård med plats för möbler och krukor.
Inbjudande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober.
Badrummet är helkaklat med grå klinker och vita väggar. Fullt utrustat med tvättmaskin, arbetsbänk och överskåp, tvättställ med breda lådor i kommod, handduksvärmare, golvvärme, infällda spotlight och WC.

Förening

Brf Jägaren 9 är en äkta förening med god ekonomi som registrerades 1999.  Huset uppfördes år 1884 och består av 14 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem. Fastigheten är upplåten med tomträtt och nuvarande tomrättsavtal skrivs om 2034-12-31.

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring
Överlåtelseavgift: 1 120 kr, betalas av köparen
Pantsättningsavgift: 448 kr per panthantering
Tv/Internet: Fiber via Bahnhof
Parkering: Boendeparkering gäller på gatan via Stockholm stad.
Förråd: Källarförråd
Balkong: Balkong från köketmot föreningens gård
Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, innergård med utemöbler och cykelställ under tak

Utförda renoveringar:
2017: Renovering trapphus
2014: Målning tak
2013: Fönstermålning utvändigt, reparation av fasad mot gård, tryckmätning rökgångar
2011: Stamspolning, OVK-besiktning
2007: Fasadförbättring och målning av tak
2004: Byggdes vindslägenhet
1996: Omfattande renovering, stambyte kök och badrum, renovering av fasad, fönster och tak

image

Brunkeberg

Brunkeberg är ett centralt område på Norrmalm. Paradgatan heter Kungsgatan och har varit en pulsåder och ett nöjesdistrikt sedan slutet av 1800-talet. Med sin omskrivna arkitektur, sina biografer och sitt intensiva folkliv utgör gatan det ena hörnet av området. Ett stenkast bort och uppe på åsen hittar du lugnare kvarter, men samma stadskänsla. Det är här på östra Norrmalm som du förstår vad en verklig stad handlar om. Den omedelbara närheten mellan bostäder, service och arbetsplatser, och den speciella känsla som uppstår när alltihop fungerar tillsammans.

Upptäck detta område