Kungsholmen

Industrigatan 9

Smakfullt renoverad fyra i etage om 95 + 6 kvm med både balkong och altan i bästa solläge. Ytterst väldisponerad och yteffektiv lägenhet med två rymliga sovrum, gäst-wc och bra förvaring. Stabil förening med god ekonomi och låg skuldsättning.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 95 m2

Pris / Bud

8 600 000 kr

Visning

  • 2017-05-28 14:00 - 15:00
  • 2017-05-29 17:30 - 18:15

Antal Trappor

6 & 7

Hiss finns

Avgift

4 911 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Industrigatan 9

Välrenoverad fyra intill Kungsholms Strand och Västermalmsgallerian med eftertraktade attribut såsom balkong, altan och eldstad. Lägenheten ligger högt och fritt helt utan insyn på våning 6 och 7 i byggnaden. Både balkong och altan vetter åt syd/sydväst med bästa solläge och fri vy!

Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Påkostat kök från Kvänum med bänkskiva i carraramarmor och kaklat stänkskydd med bistrokänsla. Utgång till rymlig balkong genom stora helglasade dubbeldörrar. Här kan man elda i en stilfull kamin med synlig rökkanal. På entréplanet finns vidare en välutnyttjad hall med platsbyggd bokhylla, ett badrum med badkar samt ett rymligt sovrum med en stor garderobsvägg för utmärkt förvaring. En stilren trappa med handledare i lindat skinn leder till ett övre plan med rymligt sovrum, gäst-wc och mindre sällskapsrum/sovrum med utgång till en fritt belägen altan i absolut bästa solläge. 

Västermalmsgallerian liksom t-bana och mängder av busslinjer ligger bara några minuters promenad från lägenheten. Flera bagerier finns i området som Les Petits Boudins, Haga Tårtcompani, Gateau och Fabrique. På några minuter promenerar man även till populära Rörstrandsgatan och Birkastan med rikt utbud av kaféer och restauranger och barnvänliga Vasaparken. Några kvarter bort ligger populära Restaurang AG med rå New York-känsla. Konceptet har tagit stockholmarna med storm och restaurangen har flera gånger blivit utnämnd till årets köttkrog. Runt hörnet ligger restaurang och bar Sixten & Frans i inrednings- och klädbutiken Grandpa och ett kvarter bort restaurang Proviant. För träning finns både Sats och Friskis & Svettis precis i närheten. Ett stenkast från porten ligger Kungsholms Strands vackra promenadstråk längs kanalen mittemot Karlbergs Slott.

Förening

Brf Skutan 16 är en äkta förening som upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt. Tre lokaler finns(kontor, syatlejé och utställningslokal). Totalyta 1 644 kvm varav 1 520 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 1933 och föreningen bildades 1999. Föreningen har en mycket låg skuldsättning. Sedan årsredovisningen för 2016 upprättades har föreningen sålt en lägenhet och amorterat av på föreningslånet som i dagsläget uppgår till under en miljon kronor. Inga avgiftsändringar finns planerade i dagsläget.

Stambyte har utförts i etapper mellan 1985-1995. På senare år har man renoverat tvättstugan(2014), utfört VA-arbeten samt plåtarbeten på tak(2013), renoverat trapphus och fönster(2011) samt utfört OVK-besiktning(2009).

Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

 

image

Fridhemsplan

Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand.

Upptäck detta område