Gärdet

Sandhamnsgatan 59

Med hänförande vy över Gärdesfältet finns denna luftiga och smakfullt renoverade trea (möjlig fyra) i högt läge helt utan insyn. Solig balkong i söder, Luftiga och sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum, rymligt badrum med tvättpelare och mycket god förvaring. Välskött förening i Oscar Properties-projekt från 2007 med attraktivt läge och goda kommunikationer. Garage i källaren.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 87 m2

Pris / Bud

6 450 000 kr
Senaste bud: 6 475 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

4 713 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Fiber 100 Mbit

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 59

Interiör

Lägenheten har genomgående mycket gott skick med slipad och hårdvaxad ekparkett med vitt pigment samt väggar och tak målade i vitt. Nuvarande ägare har även uppdaterat med nya kontakter och uttag från Renova samt renoverat Noblessaköket med nylackade luckor i grått samt nytt stänkskydd i Carraramarmor.

Entré till välkomnande hall med gott om plats för avhängning och viss möblering. Hallen leder vidare till lägenhetens samtliga rum.
Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning med luftiga ytor och fint ljus från fönster och glasade franska dörrar mot balkongen. Balkongen vetter liksom hela lägenheten i bästa söderläge med sol hela dagen. Här finns plats för balkongmöbler och grill. Med sitt höga läge fyra trappor upp i huset bjuds här på en strålande utsikt utöver Gärdesfältet in mot stan.
Vardagsrumsdelen framför fönsterpartiet har gott om plats för rejäl soffgrupp och TV-möbel mm.
Köket är tilltalande och praktiskt med god förvaring bakom gråa luckor och bra arbetsyta på bänk i stryktålig komposit. Den maskinella utrustningen besår av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt och ugn.
Den öppna planlösningen ger möjlighet till stort matbord som skapar en trevlig avgränsning i rummet.
Lägenhetens två sovrum ligger i fil med varandra. Master bedroom rymmer både dubbelsäng och arbetsplats samt förvaring i garderobsvägg. Det andra rummet är aningen mindre men ändå rymligt, perfekt barnrum eller arbetsrum. Möjlighet finns att dela upp dessa rum och ta en bit av vardagsrummet och på så vis skapa en ytterligare ett rum, se alternativ planlösning.
Badrummet är stilrent med vitt kakel och klinker. Här finns det mesta man kan önska; tvättpelare, tvättställ, överskåp med spegel, vägghängd wc samt dusch med utrymme för badkar till den som önskar.
Intill badrummet i hallen finns en klädkammare för mycket god förvaring av kläder med mer.

Förening

Brf Kampementsparken är en välskött förening som bildades 2007 och äger fastigheten uppförd med ett hus från 1966 med adresserna Sandhamnsgatan 55-59. 2006/2007 genomförde Oscar Properties en konvertering från näringsverksamhet till bostäder. 
Föreningen upplåter 109 bostadsrätter om totalt 8 730 kvm och fyra lokaler med hyresrätt om totalt 4874 kvm

Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsförändring. 
Tv/Internet: Comhem, basutbud +8 valfria digitala kanaler ingår i avgiften / Fiber via Bahnhof, 100 Mbit ingår i avgiften och möjlighet finns att uppgradera till 1Gbit
Parkering: Föreningen har 122 garageplatser 1 000 kr/mån som finns rakt under huset. Garageplatser hyrs även ut externt. Boendeparkering gäller på gatan via Stockholm stad.
Förråd: Källarförråd
Balkong: Ja, men söderläge och utsikt över Gärdet
I föreningen finns följande gemensamma utrymmen: 
- 2 st tvättstugor samt grovtvättstuga
- Cykelförråd
- Barnvagnsrum
- Pingisrum
- Trevlig gård med möblemang och grill

Utförda renoveringar:
2006/2007: Konvertering från kontor till bostäder, stambyte kök och badrum, byte elstigar, renovering tak, renovering tvättstuga.
2009: OVK
2011: Föreningen installerar fiber 
2011: Isolering taklägenheter
2011: Radonmätning med väl godkända gränsvärden
2013: Enegideklaration utförd
2013-2016: Dränering av föreningens yttergårdar och innergårdar
2016: Anläggning av toppmodern ljus och fin innergård
2016: Byggnation av nya moderna sopkasuner

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område