Övre Östermalm

Valhallavägen 148B

Kommande - Smakfull och välplanerad 1,5:a som totalrenoveras av Innovation Design under 2016. Man tog fram ett exklusivt koncept för hela första våningsplanet med entré ovan Fältöverstens galleria med en unik stil i form av strama linjer, tidlösa material och optimalt utnyttjande av varje kvadratmeter. Konceptet har namngivits Port Futura och har inspirerats av Frihamnens maritima historia. Moderna och gedigna material såsom trä, järn och puts som kombineras med en stilsäker belysning. Stor förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Nära till universitet och högskolor. Vill du stilla shoppingbegäret behöver du bara ta rulltrappan ner till Fältöversten. Där finns även ett stort utbud av restauranger och caféer.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 26 m2

Pris / Bud

2 850 000 kr

Visning

  • Kommande försäljning

Antal Trappor

Plan 2 (BV i souterräng)

Hiss finns

Avgift

912 kr/mån

Värme, Vatten, TV och bredband

Kontakta mäklare

Övre Östermalm

Valhallavägen 148B

Beskrivning
Bakom säkerhetsdörren möts du av en ljus hall med plats för avhängning och skohyllor. Till vänster ligger bostadens klädkammare. Dörren till höger går till badrummet, som är allt annat än standard. Marrakechgolv med golvvärme, väggar av grå Tadelakt, infälld wc, infällda spotlights och Sonos-högtalare, infällda rör, handduksvärmare, integrerade hyllor under handfat, belyst spegel, dold belysning och duschdraperi i rostfritt stål. Lägenhetens väggar är målade med en äggoljetemperafärg. En målarteknik som innebär att man handstryker två lager i en ”korsrörelse”. Kritmatt finish som gör att väggens grå nyans skiftar beroende på hur ljuset faller. Breda plankor av handtäljd, oljevaxad ek i en grå nyans som framhäver ekens struktur. Stilrent grått kök med kromade beslag med lindat svart läder. Kombinerad kyl/frys, diskmaskin, frånluftsfläkt, ugn med mikrovågsfunktion och induktionshäll (alla vitvaror från Siemens). Belysningsarmatur med dimmer samt infällda Sonos-högtalare i tak.

Förening
Lägenheten är en del den stora föreningen Brf Fältöversten. Bostadsrättsföreningen förvärvade fastigheten 2008. Äkta förening som äger marken. På fastigheten finns 5 flerbostadshus med 6-7 våningsplan. Fastigheten är uppförd 1973. Innovation Design omvandlade under 2016 kontorslokalerna till lägenheter på BV (Plan 2). Bostadsarean (554 lägenheter) uppgår till 38 752 kvm och lokalarean (1 lokal) till 1 539 kvm. Huset värms upp genom fjärrvärme och ventileras genom mekanisk frånluft. Det finns även 46 st hyresrättslägenheter (dold tillgång). Tvättstugan är belägen i källaren. Juridisk person godkänns ej. Lån/kvm: 1 306 kr. Föreningens låga avgifter kan bibehållas genom avyttringar av föreningen ägda hyreslägenheter.

Renoveringar
2006 Bjälklagets tätskikt renoverades genom att hela tätskiktet byttes ut och ersattes med nytt
2003-2006 Samtliga 28 hissar är renoverade
2010/11 Yttre skalskydd med tillhörande låstaggsystem, nybyggnation
2010/11 Nya frånluftsfläktar
2012 Utbyte av rulltrappor uppgång Karlaplan
2013 Utbyte av rulltrappor uppgång Valhallavägen
2013 Renovering fönsterkarmar och ommålning av fönster/balkonger sydsidan
2013 Nya tätningslister samtliga fönster
2013 Nya kodlås samtliga portar
2013 Besiktning av samtliga yttertak
2014-2016 Reparation av samtliga yttertak
2014/15 Isolering av yttertak

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Arsredovisning 2016

Stadgar

Energideklaration

Sök garageplats

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område