Tegnérlunden

Rådmansgatan 70B

Ljus och exklusiv Oscar Properties-bostad i en gammal byggnad med helt unika attribut. FAST PRIS. Högt läge, enorma fönster som ger bostaden ett vackert ljus och en internationell modernism. Badrummet är klätt med en elegant, mörk stormosaik och golv i travertin. Kök med fanerade luckor i vacker spansk ceder, blandare från Dornbracht, toppskiva och stänkskydd i borstat rostfritt stål, hallgolv i naturvit Granit med travertinyta. Bostaden ligger i Gamla KTH-byggnaden Zootomiska, där uppgraderat 50-tal är det övergripande konceptet. Öppen planlösning där den unika fönstersättningen blir en stor del av uttrycket även på husets insida.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1.5 / 35 m2

Pris / Bud

4 500 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

2 111 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Tegnérlunden

Rådmansgatan 70B

Väggar och tak
Vitmålade väggar och tak. Stora, öppningsbara originalfönsterpartier.

Kök
Specialritat kök från Kvänum med släta luckor och täcksidor i cederfanér. Bänkskiva och stänkskydd i rostfritt utförande med integrerad diskho i rostfritt. Blandare från Dornbracht. Bänkbelysning under hylla. Vitvaror från Siemens och Miele. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläkten är integrerad i överskåpen. Plats för mikrovågsugn med eluttag i högskåp.

Badrum
Granitkeramik med travertinutseende på golv, och matt mörkgrå stormosaik på väggar i våtutrymmen. Övriga väggar är målade vita. Specialtillverkat spegelskåp med fastmonterad spegelarmatur från IFÖ electric och LED belysning under spegelskåp. Tvättställ samt vägghängda WC-stolar med dold cistern från Duravit. Duschskärm med beslag i kromat utförande. Duschblandare och tvättställsblandare från Dornbracht. Elburen handduksstork i huvudbadrummet. Infälld spot-belysning.

Hall
Hatthylla med stång i matt aluminiumutförande. Tvättpelare dolt bakom högskåpsdörrar i fanér lika kök.

Vardagsrum/Kök
Multimediauttag. Eluttag för egen taklampa till matplats och vardagsrum. Utanpåliggande porslinssocklar närmast köket.

Förening
Brf Vegalotten består av 69 st bostadsrätter. Äkta förening med adresserna Teknologgatan 8A-C och Rådmansgatan 70. Församling: Adolf Fredrik.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomisk plan

Sök garageplats

image

Centrala Vasastan

Vasastan är ett av Stockholms mest eftertraktade områden när det kommer till att bo och leva. Varför blir uppenbart oavsett om du promenerar längs Odengatan, besöker Röda bergen, bokar bord på någon av restaurangerna eller väntar på bussen vid Vanadisplan. I Vasastaden finns nämligen ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. Här finns också kvarter efter kvarter med vackra hus från 1800-talet och framåt. Hus och lägenheter som erbjuder både klassiska kvaliteter och moderna bekvämligheter.

Upptäck detta område