Märsta

Pågående

Upgrade Development och arkitekt Peter Hallén har skapat något verkligt unikt med de 33 lägenheterna som upplåts med bostadsrätt i Flora Steninge. Man har kombinerat det bästa från klassisk arkitektur, bullerbykänsla, tidstypiska färger och former samt framför allt bekvämligheter och miljömedvetenhet.
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

2–3 rok

Storleksintervall

82–141 m2

Visningar

  • 2018-02-18 12:00 –13:30
    Välkommen på visning i Stenladan i Steninge Slottsby

Kontakta mäklare

Märsta

Flora Steninge

 Flora Steninge - läge för att trivas

Upgrade Development och arkitekt Peter Hallén har skapat något verkligt unikt med de 33 lägenheterna som upplåts med bostadsrätt i Flora Steninge. Man har kombinerat det bästa från klassisk arkitektur, bullerbykänsla, tidstypiska färger och former samt framför allt bekvämligheter och miljömedvetenhet.

Bostäderna – 2:or, 3:or och 4:or om 54 till 131 kvm – genomsyras av en mycket hög standard med exklusiva materialval och väl genomtänkta planlösningar. På nedre plan har alla uteplatser om 14 -17 kvm. För att öka upplevelsen mellan ute och inne har alla lägenheter härliga franska fönster utom vindslägenheterna som har generösa takkupor med stora öppningsbara fönster.

Resultatet är ett boende med fantastisk livskvalitet och trivsel. Ett boende som bara blir vackrare med tiden.

Husens omgivande trädgårdar får välutformade gemensamma utrymmen med sommarkök, pergola och vattendammar för härliga stunder utomhus.

De tre husen karaktäriseras av en unik arkitektur som bjuder på franska fönster, punschverandor, klassiska detaljer och harmonisk färgsättning.

 

Steninge Slottsby – en ny by växer fram

Nu förvandlas den vackra steningemiljön till Steninge Slottsby. Snart kommer här att finnas bostäder, förskola och skola, vårdboende, livsmedelsbutik, stall och båthamn samt det mesta som krävs för en aktiv, natur- och kulturorienterad fritid.

En ny, vacker torgpark skapas i anslutning till själva stenladan som får ett utvecklat innehåll inom mat, trädgård och form. Logen intill stenladan ska renoveras och rymma verksamheter som ger plats för hotell, event, restaurang, konferenser, konserter mm.

Steninge kommer att ge plats åt över 700 bostäder belägna norr om slottet. Hela området får namnet Steninge Slottsby och Flora Steninge ligger på första parkett närmast slottet och vattnet.

Allt detta görs med stor omsorg om både den vackra slottsmiljön och den unika naturen.

Floras tre huskroppar ligger i Tun 1 med bästa läge på en sluttning ned mot stenladan, slottet och Mälaren.

Fritid och hälsa är i fokus i Steninge Slottsby. Det kommer att finnas ridanläggning, marina och fina möjligheter till närodling och lokal produktion, upplysta löpspår och utegym. Vid byns nya torg och den gamla stenladan utvecklas det befintliga utbudet. Här blir det flera härliga butiker inom mat, trädgård, design, kafé och restaurang med mycket närodlat och ekologiskt på menyn.

     

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
V1003 82 kvm 2 4018 kr/månad 1 3 875 000 kr Försäljning Öppna
Ö1003 100 kvm 3 4951 kr/månad 1 4 775 000 kr Försäljning Öppna
Ö1203 141 kvm 3 6921 kr/månad 2,5 6 675 000 kr Försäljning Öppna