Nacka - Tollare

Tollarevägen 53

Fantastisk lägenhet högst upp i nybyggd fastighet med milsvid utsikt över Skuru-och Lännerstasundet. Stor inglasad uteplats i strålande sydvästläge. Perfekt planlösning med öppen sällskapsdel som omgärdas av stora fönster i tre väderstreck. I mitten ligger det välutrustade köket med stor köksö som inbjuder till matlagning och umgänge. Sovrum med garderober och sobert badrum med kar. Genomgående högklassiga materialval. Lägenheten sälj på ritning då den inte är färdigställd än. Tillträde är planerat till slutet på september.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 65 m2

Pris (Eller bud)

5 400 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Antal Trappor

9

Hiss finns

Avgift

3 453 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, El

Kontakta mäklare

Nacka - Tollare

Tollarevägen 53

Interiör

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga. I projektet 5 hus säljs nu en av de mest eftertraktade tvåorna, högst upp på nionde våningen med storslagen sjöutsikt. Hela lägenheten kantas av stora fönsterpartier som förstärker känslan att bo uppe bland molnen. Stor inglasad uteplats i perfekt solläge, syd/väst. Kök i varm ljusgrå kulör med rostfria detaljer. Bänk och stänkskydd även det i rostfritt. Stor köksö om ca 3 meter binder ihop matsals- och sällskapsdel. Sobert och stilfullt badrum med äggskalsfärgat kakel och klinker från Mosa Tiles. Handfat och wc från Duravit. Förvaring via rymliga överskåp och bänkskiva i ljus ek. Tvättmaskin och tumlare. Sovrum med bra förvaring. Hall med ljusgrått terrazzogolv. Bred vitvaxad enstavsparkett i resten av lägenheten. 

Då lägenheten ej är färdigställd kan den inte visas utan säljs på ritning. Bilderna är exempelbilder. 

Förening

Brf Lord Lambourne. Består av 73 lägenheter och 64 garageplatser med direktaccess.

Gemensamhetsutrymmen: Det finns tre härliga takterasser alla med sin egna utformning, lokal som man kan abonnera för fest och liknande, bastu, cykelförråd samt en miniverkstad.

Projektet är ritat av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Vänligen besök projekthemsidan http://5hus.se/ för mer information.

Materialen i 5 Hus är utvalda för att harmonisera med omgivningens särart. Tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. Övergången mellan ute och inne är sömlös, där stora glaspartier ger utsikt mot grönska, himmel och trädtoppar, medan generösa balkonger och privata takträdgårdar låter dig njuta av sol och sjöbris bara några steg från ditt eget vardagsrum.