Gärdet

Furusundsgatan 11

På populära Furusundsgatan finner ni denna trivsamma funkispärla med perfekt planerade kvadratmeter. Här möter vi tidstypiska detaljer såsom vacker stavparkett, öppen spis och generösa fönsterpartier. Ljust gavelläge erbjuder både balkong i väst och fransk balkong mot lugnt grönområde. Smakfullt renoverat Kvickkök med vitvaror från Siemens erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Solid förening med låg skuldsättning.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 55 m2

Pris / Bud

4 500 000 kr

Visning

  • 2017-11-26 14:45 - 15:15

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

2 807 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband

Kontakta mäklare

Gärdet

Furusundsgatan 11

Entré till hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaring via två stora garderober med skjutdörrar. God avhängningsmöjligheter via hatthylla. Ljust vardagsrum med vacker stavparkett och goda ljusinsläpp via fönsternisch och utgång till västervänd balkong. Vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder plats för både soffgrupp och tv-möbel framför bostadens trivsamma öppna spis. I anslutning till kök finns utrymme för stort matbord invid lägenhetens franska balkong. Sovrum, matplats och kök är helt fria från insyn och samtliga vetter mot stort och lummigt grönområde. Smakfullt Kvikkök renoverat 2014 erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Stort fönster skänker dagsljus och erbjuder en trevlig vy vid köksbestyr. Maskinell utrustning från Siemens bestående av gashäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Sovrummet är väl avvägt och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv är utrustat med dusch, handfat, handdukstork, WC och spotlights i tak.

Till lägenheten hör ett generöst vindsförråd om cirka 6-7 kvadratmeter. 

Förening

Brf Högborgen är en äkta bostadsrättsförening bestående av 65 bostadsrättslägenheter belägna i byggnad från 1938-39. Föreningen äger marken. Under de senaste 20-25 åren har det gjorts genomgripande renoveringar. Som medlem har man tillgång till cykelförråd, återvinning och tvättstuga. Tvättstugan renoverades 2011 och har 3 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum. Avgiften har varit oförändrad sedan 2009 och det finns inga planerade avgiftsförändringar. Kabel-tv distribueras av Com Hem och Bredband levereras via Stockholms Stadsnät. I föreningen finns sex garageplatser och sju parkeringsplatser med separat kö. Uppvärmning sker via bergvärme.

Gjorda renoveringar
2017 - Utvändig fönstermålning.
2017 - Höghastighetfiber installerat.
2015 - Installation av bergvärme samt byte av lås till samtliga dörrar i huset.
2014 - Hissen
2011 - Tvättstugan
2010 - Trapphuset
2009 - Förbättringsmålning av fönster och fönsterbågar och ommålning av entrén samt trapphus.
2005 - Husets inkommande el uppgraderades till modern standard och en ny elcentral byggdes med mätartavlor för samtliga lägenheter.
2004 - Fasaderna målades om och balkongerna byggdes om.
1992 - Elledningar i samtliga lägenheter byttes ut.
1988-89 - Takplåtsomläggning samt yttre renovering av fasaderna.
1983, 1985-89, 1998 och 2005 - Byttes samtliga köks och badrumsstammar.

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område