Vasastan

Frejgatan 23

Välkommen till denna trivsamma tvåa med välplanerade kvadratmeter och genomgående planlösning med bästa läge i Vasastan. Här bor ni med fiskbensparkett, generös takhöjd och fungerande öppen spis. Sibirien har kommit att bli ett mecka för restauranger och på kort gångavstånd finner ni hyllade Babette, Svartengrens, Le Nom, Café Facile och Agrikultur. Fina grönområden och parker når ni med bara några minuters promenad.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 55 m2

Pris / Bud

4 875 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

2 879 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband

Kontakta mäklare

Vasastan

Frejgatan 23

Entré till trevlig hall med parkettgolv och avhängningsmöjligheter med platsbyggd hatthylla. Förvaring erbjuds via platsbyggd garderob. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Ljust vardagsrum med generös takhöjd och två stora fönster som skänker ljus. Fiskbensparkett pryder golv och rummets karaktär förstärks av höga golvsocklar och den vackra öppna spisen. I vardagsrummet finns gott om utrymme för soffgrupp och matmöbel. Med fransk balkong mot den stillsamma gården finner ni det väl avvägda köket med utrymme för matplats. För de matintresserade finns goda arbetsytor och bra förvaring. Maskinell utrustning består av ugn, spishäll, integrerad diskmaskin samt kyl/frys.  Sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbel. Tre garderober som sträcker sig från golv till tak ger bra förvaringsmöjligheter. I passage mellan sovrum och hall finns ytterligare förvaring via två platsbyggda garderober. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv är utrustat med tvättmaskin, dusch, WC, tvättställ och handdukstork. 

Förening

Brf Baggen 5 är en äkta bostadsrättsförening bildad år 2000. Föreningen består av 42 lägenheter varav 39 upplåts med bostadsrätt och tre som hyresrätt. I föreningen finns dessutom fyra lokaler. Föreningen äger marken. Som medlem har man tillgång till gemensamma trevlig innergård med trädäck där grill och flera sittgrupper finns att tillgå sommartid, tvättstuga (två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare), soprum, cykelställ på gården. Kabel-TV av Com Hem. Bredband från Bahnhof ingår i avgiften. 

Genomförda renoveringar/åtgärder: 
2017 - Stamspolning
2015 - Renovering av lokal 
2013 - Renovering av fläktar på taket 
2013 - Reparation av värmeväxlare 
2011 - Balkonger 
2009 - Ommålning trapphus 
2009 - Upprustning av innergård (2007-2008) 
2008 - Energi- och OVK-besiktning (2007-2008) 
2008 - Renovering av hiss (2007-2008) 
2008 - Renovering av tak (2007-2008) 
2008 - Vindslägenheter (2007-2008) 
2007 - Inredning av förråd i källaren 
2003 - Byte av tvättmaskin och torktumlare 
1996 - Under 1995-1996 utfördes en omfattande upprustning av fastigheten vilket innebar stambyte, byte av elstigar, renovering av tak, fönster, hiss och tvättstuga etc. 

Kommande renoveringar/åtgärder: - Föreningen har inga beslutade större renoveringar men ska se över underhållsplan under året. Inga beslutade avgiftshöjnignar, 2018-04-04.

image

Sibirien

Sibirien är ett paradis för den som söker lugnet mitt i staden. Området domineras av Vanadislundens gröna promenadstråk och det nyrenoverade utomhusbadet. Området ringas in av stora Stockholmsgator som Sveavägen och Birger Jarlsgatan och mellan dessa sträcker sig lugna och omtyckta tvärgator som Surbrunnsgatan och Tulegatan. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred.

Upptäck detta område