Södermalm

Bergsunds Strand 9

Magiskt trevlig och ljus tvåa med balkong i söderläge samt fin utsikt över Liljeholmsviken. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, nyrenoverat kök och vacker fiskbensparkett samt fina originaldetaljer såsom fönsterbänkar i marmor och flänsade radiatorer. Läget är fantastiskt mysigt, kantat av träd och vatten. Ett stenkast från Hornstull med ett rikt utbud av shopping, restauranger, pubar och mycket goda kommunikationer (T-bana och bussar).
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 50.8 m2

Pris / Bud

4 500 000 kr
Senaste bud: 5 725 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

2 614 kr/mån

Värme, Vatten och basutbud kabel-TV

Kontakta mäklare

Södermalm

Bergsunds Strand 9

Beskrivning
Hall med plats för avhängning. Förvaring i garderob. Genomgående vacker fiskbensparkett och ljust målade väggar. Köket renoverades med varsam hand under 2015 med släta luckor, tidstypiska beslag, vitvaror från högkvalitativa Neff. Bred gasspis infälld i köksö som även innehåller förvaring. Bänkskivor i rostfritt stål/komposit. Stort vardagsrum som enkelt inrymmer både, soffa, fåtölj och större matplats. Vackra fönsterbänkar i marmor, vinklad nisch, utgång till balkong i söderläge med fin utsikt över Mälaren. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Badrummet har fönster, dusch, tvättmaskin, handfat, vitt kakel och klinker. Förvaring finns i gången utanför badrum. Till bostaden hör ett vindsförråd.

Förening
Brf Bergsund nr 1 är en äkta bostadsrättsförening med 39 st bostadsrätter och 1 st hyresrättslägenhet samt 1 st hyresrättslokal. Föreningen bildades år 1939. Det finns i dagsläget inga planer på kommande avgiftsförändringar. Det finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt ett torkrum. Styrelserum, ett cykelförråd och vindsförråd. TV och Bredband levereras genom Com Hem. Det finns möjlighet till parkeringsplats.

Renoveringar
2016 Installation av ny torktummlare
2015 Omläggning av mark på baksidan för bättre dräneringssystem
2013 Förbättringsmålning av ytterbågar
2012 Relining av stammar
2009 Fönstermålning
2007 Stamspolning
2005 Nya tvättmaskiner
2002 Målning av balkonger
2001 OVK-besiktning, renovering av fasad samt tak
1994 Stambyte kök/badrum
1994 El-stambyte

Område
Hornstull är ett vackert och livfullt område med fina promenadstråk längs Bergsunds Strand och med närhet till Reimersholme, Tantolunden och Långholmens grönskande oaser samt fina badmöjligheter under sommarhalvåret. Här erbjuds ett stort antal restauranger och caféer samt god service i form av affärer och mycket goda kommunikationer med tunnelbana och bussar. Runt knuten hittar du Hornhuset som erbjuder bra shopping restauranger och caféer.

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning 2016

Stadgar

Energideklaration

Sök garageplats

image

Hornstull

Hornstull är Södermalms sydspets och ett område i snabb och ständig förändring. Likt den populära jämförelsen med New Yorks Brooklyn har området genomgått en spännande utveckling från ganska bortglömd stadsdel till ett kreativt distrikt och en levande stad. Det som tidigare kallades för knivsöder har i dag betydligt mer välklingande smeknamn och här möts de unga invånarna på någon av de nyöppnade restaurangerna, på kajerna längs med vattnet eller på någon av områdets många barer och uteserveringar.

Upptäck detta område