Gärdet

Denna lägenhet är ett exempel på kommande utbud i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Ordonnansen V. Projektet erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från välplanerade mindre lägenheter till smakfulla och generösa familjelägenheter om 5 rok med rymliga terrasser. Ordonnansen V karaktäriseras av stora fönsterpartier, burspråk, uteplatser samt vy över Gärdets grönområden. Anmäl intresse för Ordonnansen V på www.ordonnansenfem.se för att ta del av löpande information och inbjudan till säljstart.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Antal rum

2 till 4

Visningar

  • Kontakta mäklare för visning

Storlekar

37 - 96 m2

Kontakta mäklare

Gärdet

Ordonnansen

På en av Gärdets bästa adresser, i korsningen Furusundsgatan/Värtaväge planeras nu Ordonnansen V, ett samtida bidrag till stadsbilden, som både gestaltar Gärdets luftiga funktinalis  och rm nutida internationella arkitektur. Huset karaktäriseras av uppbrutna volymer på 4 till 12 våningar, stora balkonger, terrasser och en öppen inblick till den gröna innergården för att skapa en levande gatumiljö.

InteriörOmråde

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Om du gillar att röra på dig eller bara njuta av den friska luften, erbjuder Gärdet och Djurgården dessutom allt från löpspår och energigivande promenadstråk längs med vattnet, till mysiga utflyktsmål.

Google Maps