Östermalm, Norra Djurgårdsstaden

Spanielgatan 4, Lgh 02.1301

Pågående

Väldisponerad lägenhet med genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck. Generös sällskapsdel med utgång till längsgående balkong mot väster. Parallellt kök varav den ena sidan har hög förvaring och den andra sidan arbetsytor. Tre möjliga sovrum och två av dessa ligger mot lugn innergård. Master bedroom med badrum en suite. Två badrum med dusch. Bilderna är exempelbilder.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 101 m2

Pris / Bud

10 100 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Avgift

5 610 kr/mån

Värme, Vatten, grundutbud Bredband/TV/IP-telefoni

Kontakta mäklare

Östermalm, Norra Djurgårdsstaden

Spanielgatan 4, Lgh 02.1301

UNITÉ
I Norra Djurgårdsstaden skapar Oscar Properties nya bostäder i en historisk fabriksmiljö. Projektet, som fått namnet Unité, består av 46 bostäder fördelade på två byggnader och fyra stycken stadsradhus i tre våningsplan. Alla byggnader har sin egen karaktär inspirerade av en uppdaterad och exklusiv funktionalism. Karaktäristiska stildrag är byggnadernas strama fasader i ljus betong och lägenheternas breda fönsterband. Byggnaderna binds samman av en grönskande gård och fantastiska sol- och ljusförhållanden. Därutöver kommer de boende i Unité att ha tillgång till gemensamma takterrasser, odlingslådor, energi från solceller samt en biograf. Projektet erbjuder allt från ettor till femmor.  

Interiör

Genomgående för projektet är stora fönsterpartier i längsgående fönsterband som släpper in rikligt med ljus ger en känsla av luft och rymd. Utmärkande är en hög kvalitet på design och materialval. I de sobra bostäderna har man tagit vara på både ljus och rymd.

Köken är utformade som inställda möbler med lägre höjd för att förstärka den luftiga atmosfären. Släta luckor och täcksidor i touchlaminat i mörkgrått. Stänkskydd i samma material och kulör med bänkskiva i mörkgrå komposit-sten. Helintegrerade vitvaror samt varmluftsugn med induktionshäll och avfallskvarn för matavfall. Integrerad LED-belysning under överskåp samt utanpåliggande downlights i tak.

Badrummen har effektfulla kontraster mellan torra och våta ytor. Badrumsgolven har matta, mörkgrå granitkeramikplattor och väggar i mörkgrått kakel i "subway tile" i hög bröstning. Ovanför handfat i porslin med benställning, finns djupare spegelnischer med ram av mörkgrå komposit-sten. Duschplatsen har golvränna med specialdesignad duschskärm och infällda downlights i tak samt kuparmaturer på vägg. Vägghängd WC-stol med dold cistern. Elburen handdukstork. Tvättpelare göms i högskåp som är lackade i grå kulör lika vägg.

Hallförvaring specialdesignad med hatthylla med stång. Funktionell förvaring med garderob och städskåp samt utanpåliggande downlights i tak.

Väggarna i övrigt målas i ljusgrå kulör och innertaken har en rå betongyta i motsvarande ljusa kulör. Lägenheterna har ljusa, vitpigmenterade och mattlackande trägolv av ek samt släta, ljusgrå dörrar.

Vänligen se specifik materialbeskrivning samt individuell planritning för mer information.

Område

Norra Djurgårdsstaden är ett av Stockholms mest spännande bostadsområden just nu. Där mitt bland historiska fabriksmiljöer mellan Husarviken och Gasverksområdet, skapar Oscar Properties det nya projektet Unité - tillsammans med arkitektkontoret Arrhov Frick.  Området etableras på Stockholms gamla gasverksområde med fantastiska tegelbyggnader av arkitekten Ferdinand Boberg - vilket skapar en mycket genuin känsla. Dessa ursprungliga byggnader hoppas så småningom inrymma saluhall, hotell, restauranger, gallerier och butiker. Utefter Husarviken finns solbryggor och strandpromenader samt broar över till Norra Djurgårdens magiska naturområde med ängar, skog, motionsspår, värdshus och roliga aktiviteter för barn i form av bland annat Stora Skuggans 4H-gård. Fullstor idrottshall planeras inom Gasverksområdet.

Norra Djurgårdsstaden planeras som en så kallad hållbar stadsdel där grundläggande riktlinjer är omsorg om miljö och människors välbefinnande. Det ska vara enkelt att leva bekvämt här och samtidigt belasta miljön så lite som möjligt genom bland annat energieffektiva byggnader och genomgående miljöhänsyn.

I området finns all tänkbar service i form av lekplatser, promenader, caféer och alldeles intill Unité finns både ett gym och en stor mataffär. Bussar går på Bobergsgatan och det tar ca 7 minuter att gå till Ropstens T-bana från Unité.

Preliminär inflyttning beräknas till mellan vintern 2018 och våren 2019.

Vänligen besök projekthemsidan för mer information och aktuellt utbud, se länk nedan.

Östermalm, Norra Djurgårdsstaden

Tillbaka till projektet