Östermalm

Gyllenstiernsgatan 18

Optimalt planerad och extremt yteffektiv 3a med balkong belägen högt upp i välskött fastighet på 2 tr. Nyrenoverad med stambytt badrum med tvättmaskin. Bo invid Gustav Adolfsparken och dess vackra kyrka. Grönskande läge med endast 3 minuter från Karlaplan. 2 sovrum mot lugn och stor innergård. Stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp. Generöst med social yta i öppen planlösning mot kök. Mycket förvaring. Trevlig takterrass att utnyttja i föreningen. 2 år gammal förening som gjort alla stora renoveringar och sitter på stora dolda tillgångar vilket kommer ta ner lånen. Snabbt tillträde! Ring för mer information!
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 70 m2

Pris / Bud

6 400 000 kr

Visning

  • 2017-12-03 12:30 - 13:30
  • 2017-12-04 17:30 - 18:00

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

3 257 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband

Kontakta mäklare

Östermalm

Gyllenstiernsgatan 18

Interiör

Bo nära Karlaplan och Gärdet samt Djurgården på en lugn gata mellan Karlavägen och Valhallavägen. Här bor du på ett lugnt och lummigt läge men befinner dig samtidigt med gångavstånd till skola, kommunikation och servicefaciliteter. Närhet till trevliga caféer och restauranger. Värt att nämna är mysiga Valhallabageriet som finns runt hörnet. Denna lägenhet är mycket välplanerad med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal, kök och balkong. Bra storlek på sovrummen samt generöst med förvaring. Genomgående varsamt renoverad med fina materialval. Ljusa kulörer med vitlaserad stavparkett. Färdig att flytta in i där tillträdesdatumet är flexibelt.

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i rymlig garderob.

Från hallen öppnar det luftiga vardagsrummet upp i öppen planlösning mot matsal och kök. Rummet badar i ljus där den soliga balkongen blir som ett extrarum den varmare delen av året.

Köket är stilrent och välplanerat med gott om förvaring bakom ljusgrå luckor och arbetsbänk i granitgrå komposit sten. Full maskinell utrustning med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys samt skafferi. Trevligt med matchande specialritad köksö som även erbjuder förvaring och arbetsyta/matplats.

Två bra sovrum, det ena är större med plats för dubbelsäng samt har en ordentlig garderobsförvaring. Det andra är mindre och passar perfekt som barnrum/gästrum alternativt arbetsrum.

Badrum renoverades nyligen i samband med stambytet. Inrett med vitt kakel, dusch med glasvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork samt grå kommod med stenskiva och golvvärme. I gången utanför badrum finns en ytterligare garderob.

Förening

Brf Rekryten är en äkta föreningen som äger marken. Föreningen består av 22 bostadsrättslägenheter, 2 hyresrätter samt fyra lokaler. Stabil förening som bildades för 2 år sedan och har genomfört alla stora renoveringar samt håller låga avgifter och sitter på dolda tillgångar. Inga planerade avgiftsändringar i nuläget och avgifterna har under året varit oförandrade. Föreningen amorterar på lånen. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd. Föreningen finansierar fastighetsnät med tjänsteledare i lägenheten samt internet abbonnemang 5 års kontrakt. Gemensamma utrymmen i huset är tvättstuga, innergård, cykel rum, barnvagsrum samt takterrass. Överlåtelseavgift på 1120 kr betalas av köparen. Bostadsrättstillägg finns för samtliga lägenheter hos Moderna Försäkringar.

Fastighet

Representativ fastighet byggd 1953 i god teknisk status där följande renoveringar genomförst:

2014: Stambyte i kök och badrum. Fasad och takrenovering samt balkongrenovering. 

2015: Renoverade elstigarna.

Föreningen har en framtida underhållsplan samt samlar medel till yttre underhållsfond. 

 

 

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område