Tollare

Tollarevägen 53

Varmt välkommen till flaggskeppet i populära föreningen 5 Hus. Lägenheten ligger högt upp i fastighetens framkant med en makalös altan om 50 kvm i underbart söderläge och milsvid utsikt över Skuru-och Lännerstasundet. Kök, sällskapsrum och matplats i öppen planlösning med fönster i tre väderstreck med utgång till den härliga altanen. Tre sovrum varav ett stort och två mindre. Två sobra badrum och privat tvättstuga. Lägenheten säljs på ritning då den inte är färdigställd än. Tillträde kan ske från början på oktober eller senare.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 109 m2

Pris / Bud

8 700 000 kr

Visning

  • Lägenheten säljs på ritning då den inte är helt färdigställd. Kontakta mäklaren för mer information.

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

5 333 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, El

Kontakta mäklare

Tollare

Tollarevägen 53

Interiör

Vi har nöjet att presentera en av de finast lägenheterna i hela projektet 5 Hus. Lägenheten är belägen på 6 våningen men har ingen lägenhet över sig och milsvid sjöutsikt framför sig. Tack vare den generösa altanen och den öppna planlösningen så genomsyras lägenheten av gemyt och möjlighet till umgänge, både ute och inne. Altanen om 50 kvm ligger i rakt söderläge och har plats för både matbord och loungedel. Sällskapsdelen präglas av ljus och rymd samt en stor köksö. Kök i varm ljusgrå kulör med rostfria detaljer. Bänk och stänkskydd även det i rostfritt. Sobert och stilfulla badrum med äggskalsfärgat kakel och klinker från Mosa Tiles. Handfat och wc från Duravit. Förvaring via rymliga överskåp och bänkskiva i ljus ek. Ett badrum med dusch och ett med badkar. Tvättmaskin och tumlare i separat tvättstuga. Stort master bedroom med bra förvaring och utgång till en balkong med morgonsol som ansluter till altanen. Ytterligare två sovrum. Hall med ljusgrått terrazzogolv. Bred vitvaxad enstavsparkett i resten av lägenheten. 

Förening

Brf Lord Lambourne. Består av 73 lägenheter och 64 garageplatser med direktaccess.

Gemensamhetsutrymmen: Det finns tre härliga takterasser alla med sin egna utformning, lokal som man kan abonnera för fest och liknande, bastu, cykelförråd samt en miniverkstad.

Projektet är ritat av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Vänligen besök projekthemsidan http://5hus.se/ för mer information.

Materialen i 5 Hus är utvalda för att harmonisera med omgivningens särart. Tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. De har gemensamt att de i stort sett är underhållsfria och åldras med vacker patina under årens lopp. Övergången mellan ute och inne är sömlös, där stora glaspartier ger utsikt mot grönska, himmel och trädtoppar, medan generösa balkonger och privata takträdgårdar låter dig njuta av sol och sjöbris bara några steg från ditt eget vardagsrum.