Järla Sjö

Garverigränd 7

Läcker studiotvåa i Oscar Properties välkända Läderfabriken. Cirka 4 meter till tak, balkong, Luftigt vardagsrum/kök, rymligt sovrum, lyxigt badrum samt ett loft. Kök från Kvänum och stenskivor i svart, hamrad granit. Området är lugnt med badvänliga Järla Sjö ett stenkast från porten. Garage, gym, bio i byggnaden. Den lika vackra som välkända Läderfabriken uppfördes ursprungligen 1888 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 57 m2

Pris / Bud

4 000 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

3 196 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Järla Sjö

Garverigränd 7

Beskrivning
Enorma fönsterpartier och glasad dörr ut till balkong.  Lägenhetens interiör är sober med gediget oljat ekgolv, vitmålade väggar och järnbalk i tak. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning. Kvänumköket går i vitt och rostfritt med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Vitvaror är från Siemens. Ovan diskbänken sitter öppna hyllplan som tillsammans med bänkskivan i svart granitsten förstärker industrikänslan. Massiv frånluftsfläkt från Fjäråskupan i rostfritt stål. Mot vardagsrumsdelen finns en köksö på hjul. Harmoniskt sovrum med skjutdörrsgarderob. Loft med begränsad takhöjd (kan användas som sovloft). Badrum med hexogonformat klinker och vitt kakel med kontrasterande fog. Inrett med wc, badkar, golvvärme, handduksvärmare, handfat i porslin, blandare från Tapwell. Tvättmaskin och torktumlare inbyggt i skåp i hall. Källarförråd på vån 2.

Område
Här bor du alldeles invid Järla Sjö som erbjuder vackra omgivningar och bra kommunikationer. Flertalet bussar och tåg gör att du tar sig in till Slussen på drygt tio minuter. Nära till både Sickla köpkvarter och Nacka Forum. Vacker promenad längs vattnet mot Sickla. På promenadavstånd ligger Hellasgården med utegym, löpspår och simning i sjö.

Förening
Läderfabriken vid Järlasjöns strand byggdes 1898 för Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Här har välrenommerade Oscar Properties byggt 56 lägenheter (5 106 kvm) präglade av industriromantik som blev klara för inflyttning 2013. Brf Läderfabriken är en äkta bostadsrättsförening, som äger sin mark och samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns ett flertal moderna gemensamhetsytor i form av gym, biorum, lekrum för barn samt hund-spa. Lekrummet ligger i anslutning till gymmet, en stor glasvägg skiljer dessa åt. I byggnaden finns även cykelrum, barnvagnsrum och två garage med totalt 19 platser i två olika storlekar. De större platserna kostar 1 075 kr/mån och de mindre 975 kr/mån. Det finns även parkeringsplatser runt huset och i området.