Birkastan

Robert Almströmsgatan 12

Välkommen till en utsökt och yteffektiv lägenhet där modern design möter klassiskt 20-tal. Lägenheten genomsyras av trendmedvetet formspråk och exklusiva materialval. Platsbyggt kök i målad ek med bänkskivor och diskho i Terrazzo. Påkostat och sobert badrum med special designad inredning. Exklusivt konceptboende i populära och restaurangtäta kvarter. Accepterat pris.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 21 m2

Pris (Accepterat pris)

2 750 000 kr
Senaste bud: 2 750 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

1 205 kr/mån

Kontakta mäklare

Birkastan

Robert Almströmsgatan 12

Interiör

Nyproducerat konceptboende med boutiquehotellkänsla. Ett stort boende på liten yta där varje kvadratmeter utnyttjats effektivt. Inredning är framtagen av Maria Kangärde och flörtar med industriell stil med varma förtecken. Platsbyggt kök i gråmålad ek från Inneform. Blandare från Vola, bänkskivor och diskho i terrazzosten, kyl med frysfack från Liebherr, två diskmaskinslådor från Fischer & Paykel, induktionshäll/ugn från Bertazzoni och spotlights från Flos. Trevligt all rum med avskiljare i smide och fiskbensparkett. Helkaklat badrum i svart och vitt med duschvägg i smide, Vola blandare, specialdesignat handfat i betong. Platsbyggda garderober från Inneform. Hallgolv i kalksten. 

Förening

Brf R.A.G 12. Föreningen är nybildad med 29 st lägenheter i huvudsak 1-2:or. 2 lokaler.5 P-platser. Byggnadsåret är 1927. Bostadsarea 1 048 kvm. lokalarea 93 kvm. Fastigheten totalrenoverades under 2016-2017. Föreningen äger marken. 

Påkostad tvättstuga med 10 st combitvättmaskiner, mysig loungedel och TV. 

Mycket exklusivt men gemytligt trapphus och entré med golv i kolmårdsmarmor, spotlights, takkrona och läderlindade ledstänger. 

Cykelverkstad med tre lånecyklar. 

Källarförråd. 

Fibernät. 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Ekonomiskplan.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

image

St Eriksplan

St Eriksplan är Vasastans västligaste utpost och ett av Stockholms mest spännande områden. Här öppnar ständigt nya restauranger, caféer och butiker och i de fina sekelskiftshusen bor människor som använder stadsdelen som sitt hem, sin arbetsplats och sitt offentliga vardagsrum. Rörstrandsgatan är ett välbesökt restaurangstråk där restaurangerna ligger vägg i vägg och erbjuder matupplevelser från hela världen. Samtidigt som det finns uteliv och folkliv i stadsdelen finns det också lugnare bakgator och delområden som nästan liknar små städer i staden.

Upptäck detta område