Östermalm

Nybrogatan 73B, vind

Attraktivt belägen och ytterst smakfull vindsvåning med stor terrass i väster, sobert öppet kök och två rymliga sovrum. Stort badrum samt gäst wc. Skuldfri förening med mycket god likviditet.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 69 m2 + 19 m2

Pris / Bud

9 500 000 kr

Visning

  • 2018-09-23 12:30 - 13:15
    Välkommen på visning!
  • 2018-09-24 18:00 - 18:30
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

1 543 kr/mån

inkl värme och VA

Kontakta mäklare

Östermalm

Nybrogatan 73B, vind

Interiör

I eftersökta kvarter på Nybrogatan och med ett hundratal meter till Östermalmstorg ligger denna vindsvåning om 69 kvm boarea och totalyta om ca 88 kvm. Våningen uppfördes 2011 och karaktäriseras av ett härligt ljus, ett stilrent och sobert utförande och en solig takterrass om ca 7,5 kvm i väster med stora glaspartier. Mycket tilltalande planlösning med generösa sällskapsytor, sobert kök, högklassigt badrum, gäst wc samt två sovrum. Genomgående vattenburen golvvärme. Inbyggda högtalare.  

Stort sällskapsrum med platsbokhylla och två takkupor. Öppet kök med bänkskiva i Carraramarmor, inbyggda vitvaror samt generösa arbetsytor och förvaringsutrymmen. Stor matplats. Terrass med belysning, eluttag och eldriven markis. Masterbedroom med platsbyggda garderober och byråer. Ytterligare ett sovrum med förvaring. Stilrent badrum med golvvärme, vägghängd wc, dusch och handdukstork. Separat tvätt pelare. Ingång från bägge sovrummen. Rymlig hall med klinkergolv, platsbyggd förvaring och gäst wc. Hiss till 3 trappor av 4.

Omgående tillträde är möjligt.

Lägenheten är uppmätt till 69 kvm, biarea om 19 kvm är ej uppmätt, muntlig uppgift från byggherren 2011. Föreningens uppgift är 70 kvm.

T-bana Stadion ligger strax utanför porten och på kort promenadavstånd även Karlaplan. Det finns mängder av restauranger och caféer strax utanför fastigheten.

Fastighet

Fastigheten är väl underhållen och följande åtgärder har bl a utförts; stambyte 1997, ny fjärrvärmeanläggning 1998, fönstermålning 2001, takmålning 2002, hissrenovering 2006 och trapphusmålning 2006. För en komplett förteckning över utförda renoveringar, se årsredovisningen.

Källarförråd i gathuset. Kabel-tv via Comhem och Internet via Telia. Tvättstuga i separat gårdshus.

Förening

Föreningen är äkta, äger marken och upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet och 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen är skuldfri med mycket god likviditet.

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område