Nacka

Tre Kronors Väg

Högkvalitativ nyproducerad femma i omtalade ”Bageriet” på vackra Kvarnholmen, Nacka mitt emot Djurgården. Genomgående med exklusiva materialval och stora fönster. Stor terrass om 22 kvm i söderläge samt balkong 7 kvm i norrläge. Två badrum. Tillgång till garageplats. Intilliggande närcentrum med matbutik, vårdcentral och apotek. Lägenheten färdigställs i Juni 2018.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 112 m2

Pris / Bud

9 200 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

5 734 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Nacka

Tre Kronors Väg

Interiör

Först till kvarn att flytta in i Juni 2018 i denna magnifika genomgående femman med två badrum i omtalade Brf Bageriet. Härlig rymd och takhöjd med exklusiva materialval. Väldisponerad planlösning med 4 bra sovrum samt mycket social yta. Den södervända terrassen om 22 kvm blir som ett extrarum den varmare delen av året. Trevligt att även ha en balkong om 7 kvm i andra delen av lägenheten. 

Genomgående snygg finish med mattlackade ekgolv som är borstade för att ge en mer levande känsla. Ljus ytskikt med högt i tak och mycket glaspartier. Ombonad känsla där man befinner sig vattennära med läge där staden möter skärgården. Snygga badrumsdetajer i krom med detaljer av sotgrå. Välstuderad köksarkitektur med hög standard och utrustning.

Detta drömläge erbjuder bra kommunikationer där man inom tio minuters avstånd ansluter till Stockholm city genom busslinjerna till och från Slussen eller sjövägen via båten som går mellan Slussen och Nybrokajen. Nacka forum når man inom tre minuter via den nya bron över Svindersvik. Via bilväg når man Danvikstull och Södra Länken endast inom ett par minuter. För fotgängare och cyklister så finns det en strandpromenad (3,5 km) längst med hela vägen in mot innerstan.