Strömma - Värmdö

Pågående

I hjärtat av Stockholms skärgård planeras projektet Strömma Arkipelag där Innovation Properties bygger 24 unika bostäder med en modern väldesignad arkitektur och direkt närhet till hav och natur. Par- och studiohus om 6 & 2 rok i Brf där föreningen disponerar en egen sjötomt i sydväst. I hjärtat av Stockholms skärgård planeras projektet Strömma Arkipelag där Innovation Properties bygger 24 unika bostäder med en modern väldesignad arkitektur och direkt närhet till hav och natur. Parhusen om 158 kvm är väl tilltagna och har en genomtänkt planlösning med takterrass om 25 kvm i nivå med trädtopparna. Föreningen disponerar en egen sjötomt i sydväst.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Strömma - Värmdö

Strömma Arkipelag

ARKITEKTUR

I hjärtat av Stockholms skärgård planeras projektet Strömma Arkipelag där Innovation Properties bygger 24 unika bostäder med en modern väldesignad arkitektur och direkt närhet till hav och natur.

På en plats mitt i skärgården skapas ett boende långt utöver det vanliga som samspelar med den kringliggande naturen som legat till grund för utformningen. Med arkitektoniskt raka linjer präglas husen i Strömma Arkipelag av takterrasser och panoramafönster mot fasader av lärkträ. Genom att använda nutida material har man lyckats skapa ett boende som känns exklusivt och samtidigt hänsynsfullt i sin omgivning.

Utifrån följer de genomtänkta, enkla, geometriska formerna med in och interiören utmärks utav italienska kvalitetskök, breda trägolv och smakfullt inredda badrum som ger ett tidlöst och modernt intryck. Parhusen ger utrymme för generösa sällskapsytor med stora glaspartier och ett privat plan där man via master bedroom både har walk in closet och utgång till stor balkong.

Härifrån leder en spiraltrappa upp till takterrassen om 25 kvm i nivå med trädtopparna. I projektet har arkitekterna även ritat väl tilltagna Studiohus om 42 samt 44 kvm med samma kvalitativa standard som i parhusen.

 

 

 

 

 

 

 

De generösa tomterna i soligt läge respekterar den omkringliggande naturen i sitt utförande och föreningen disponerar dessutom en egen sjötomt i sydväst med egen brygga, sandstrand och uteplatser. Diskussion pågår med Strömma båtklubb för att kunna erbjuda båtplats till de boende.

I Strömma Arkipelag har de boende fördelarna av en bostadsrättsförening med delat ansvar i kombination med en villakänsla i både uttryck och volym. Här har man möjlighet att ta vara på vardagen. Med gedigna materialval och modern byggnation skapas ett hållbart boende med låga driftskostnader som andas nyskapande. Här kan man bo året om eller njuta av ett landställe på en av de mest attraktiva platserna på Värmdö.

 

OMRÅDE

En plats i skärgården med naturen utanför dörren och närhet till innerstaden

Strömma har ett unikt läge i hjärtat av Stockholms skärgård. Detta gör att boende i området kan njuta av närheten till vackra naturmiljöer som bjuder in till både motion och rekreation. Här kan man bada i både hav och sjö, spela golf, promenera eller ta sig med båt ut i ytterskärgården över dagen. Båtklubben ligger endast ett stenkast bort.

Strömma kanal har en lång historia med anor från 1800 talet, kanalen är en del av farleden som förbinder Baggensfjärden med Kanholmsfjärden och har länge varit en plats för sommargäster. Här ligger Strömma Krog och Kanalbar som med sin omtyckta restaurang har skapat en pulserande samlingsplats i skärgården. Trots det naturnära läget finns alla moderna bekvämligheter inom räckvidd. I närheten av Strömma Arkipelag finns Fågelbro Golf & Country club, Wermdö Golfklubb och Gustavsbergs centrum som erbjuder ett stort utbud av service. Kommunikationerna till innerstan samt övriga delar av Nacka är goda då man med ett par minuters promenad når bussplatsen Strömma som på 25 minuter når Slussen.

 

Ansvarig mäklare Johan Du Riez Mobil: 0708- 800 799 Mail: johan.durietz@alexanderwhite.se

Mäklare Johan Franzon Mobil: 0704- 455 180          Mail: johan.franzon@alexanderwhite.se