Södermalm

Bondegatan 4

Mitt i SoFo på lugn gata ligger denna väldisponerade genomgående vindstrean med stor södervänd altan samt öppen spis. Generöst vardagsrum med mycket fönsterparti och plats för både soffa och större matbord. Smakfullt och renoverat kök samt rymliga sovrum och två 2 badrum med badkar respektive dusch och tvättmaskin. Bra förening med låga avgifter i vacker fastighet från 1903. Hiss till våningsplan. Lägenheten erbjuder total golvyta om 99 kvm med boarean uppmätt till 85 kvm.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 85 m2

Pris / Bud

9 150 000 kr

Visning

  • 2018-02-18 15:00 - 15:30

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

3 285 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Södermalm

Bondegatan 4

Interiör

Denna vindstrea har allt man önskar: Genomgående,extremt välplanerad, renoverat skick, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, mycket fönster från olika väderstreck inklusive takfönster, södervänd altan, fungerande öppen spis, mycket förvaring, fjärrstyrd belysning, inbyggd AC, två badrum, ett stort respektive ett mindre sovrum, perfekt läge på Bondegatan, stabil förening med låga avgifter. Vad mer kan man önska på 85 kvm? 

Välkomnande hall med klädkammare. Kalkstensgolv i hallen sedan genomgående vacker enstavig ek med vattenburen golvvärme.

Sobert och stilfyllt kök med generös köksö som smälter bra ihop med den öppna atmosfären mot vardagsrum och kök. Välutrustat med Siemens produkter. Induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl och frys och diskmaskin samt micro samt ugn.

Vardagrummet är ljust och luftigt och flödar i ljus med fönster mot Bondegatan och från terrassen som vetter mot söder samt takfönster. Här skapar man sig enkelt en matsalsdel och även en vardagsrumsdel. Den stora altanen på 6 kvm blir som ett extrarum om sommaren där man har plats för soffa och gasolgrill. Altanen har skiffergolv och är utrustad med elstyrd markis, eluttag, infravärme och belysning.

Sovrummen är bra planerade med ett som är större där man har plats för dubbelsäng samt finns inbyggd förvaring. Det mindre sovrummet rymmer enkelsäng och har likaså inbyggd förvaring. Perfekt som barnrum/ungdomsrum alternativt gäst/arbetsrum.

Båda badrum är helkaklade varav det ena är större med badkar och kombinerad tvättmaskin samt det andra med dusch är belägen i hallen och är mindre med mer av en vindskaraktär.

Bästa läget i hjärtat av SoFo på charmigste delen av Bondegatan med närhet till restauranger, marknader, cafeér, shopping, kommunikationer och servicefaciliteter. Även nära mysiga parkområden och vackra promenadstråk.

 

Förening

Brf Pelikan 10 är en äkta förening som bildades år 1998/2002 och består av 38 bostadsrättslägenheter och 4 hyresrättslokaler samt 1 hyresrättslägenhet. Den omfattar adresserna Bondegatan 4 och Katarina Bangata 17. Stabil förening med god ekonomi där avgiften förväntas vara oförändrad. 

Fastighet

Vacker fastighet från 1903 i god teknisk status där följande renoveringar genomförts:

2017: Dra in fiber i fastighet

2015: Varmluftaggregat i trapphus samt radonmätning 

2014: Installerade bergsvärme

2013: Takarbete-plåt och el

2012: Installerat råttstopp 

2011: Fasad och fönster samt vämekabel i stuprör

2010: Installation fastighetnät

2009: Nya entrédörrar. Tätning av portar samt installerade brandluckor i trapphus

2008: Byggd vindsvåningar, trapphus, hiss, lagt om plåttak, nya ytterdörrar, ny el, nya fönster, rustade upp tvättstuag

2007: Nya lägenhetsdörrar

2006: Balkong och källarförråd byggdes

2003: Ny innergård

2002: Bytte va-stammar. Installerade fjärrvärme och uppgraderade ventilation

 

 

 

 

image

SoFo

SoFo började som en ordlek med syftning på South of Folkungagatan. Idag har området växt och namnet gått från att vara en slogan till att bli en vedertagen benämning på några av Stockholms mest trendkänsliga gator och kvarter. Namnet är en anspelning på trendiga SoHo på Manhattan och beskriver en levande stadsdel med en ung, nyfiken befolkning. Ett område där gatorna söder om Folkungagatan är hem åt eftertraktade bostadskvarter, mysiga barer, hippa restauranger och många mode- och designbutiker.

Upptäck detta område