Gärdet

Sandhamnsgatan 75-83

Luftig lägenhet med härlig altan och fantastiska panoramafönster. Lägenheten är belägen i det prisbelönta projektet 79 & Park. Lägenheten har i linje med Oscar Properties projekt utrustats med både påkostade och stilfulla materialval. Generöst kök i öppnar upp mot det ljusa sällskapsrummet som vi stora fönsterpartier leder ut till den stora altanen. Sovrum med garderober. Sobert badrum med dusch och tvättpelare. Hall med stor klädkammare. Tillträde preliminärt i slutet av maj.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 64 m2

Pris / Bud

4 895 000 kr

Visning

  • Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Kontakta mäklaren för mer information.

Avgift

3 686 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband via fiber och IP-TV basutbud.

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75-83

Interiör

På det lummiga ladugårdsgärdet för Oscar Properties upp en nyskapande fastighet med mycket höga ambitioner ifråga om arkitektur och design. Inbjudande hall med garderob, städskåp och stor klädkammare leder till den gemytliga sällskapsytan. Specialdesignat kök från Varenna Poliform med en rejäl matplats. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Köket öppnar upp mot sällskapsrummet som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak. Här finns även utgången till den gemytliga altanen om ca 10 kvm i soligt sydvästläge. Sovrum med garderober och panoramafönster. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har 2,75 m i tak och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde preliminärt i slutet på maj.

 

Förening

Brf Stettin 7 Sandhamnsgatan 75-83. Oscar Properties projekt tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) Som med detta projekt vann guld i The International Property Awards i kategorin bästa bostadsprojekt i europa. 

169 lägenheter. 1 förskola som till större delen kommer vara upplåtens som bostadsrätt samt 8 lokaler som upplåts med hyresrätt. Dessutom stort garage under med både bil och MC-platser som nås via hissarna. 

Gemensamhetsutrymmen: 
3 Gemensamma takterrasser, Barnvagnsförråd, Cykelförråd. 

Källarförråd

Kabel-TV och bredband genom Ownit.

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område