Gärdet

Sandhamnsgatan 77

INFLYTTNINGSKLART! Spektakulär etagevåning – projektets största lägenhet med projektets kanske mest imponerande takterrass, om ca 51 kvm - med vidsträckt utsikt över Djurgårdens och Gärdets grönområden. Lägenheten har en härlig rymd med imponerande fönsterpartier från golv till tak och takhöjder på upp mot 4,8 meter i vissa delar. Sällskapsrum, kök, två sovrum, walk-in closet samt två badrum är beläget på lägenhetens nedre plan. En trappa leder upp till det övre planet med sovrum samt angränsande arbets-/sällskapsdel. Balkong i sydvästläge med möjlighet till sol större delen av dagen. Terrassen nås via spiraltrappa från balkongen. Utomhusbilderna visar den faktiska utsikten från bostadens terrass, resterande bilder är exempelbilder på utförande.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

4 / 137 m2

Pris / Bud

16 900 000 kr

Visning

  • Vänligen kontakta mäklare för visning.

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

6 457 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband Ownit, Kabel-TV basutbud, IP-telefoni

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 77

Lägenheten
Spektakulär etagevåning – projektets största lägenhet med projektets kanske mest imponerande takterrass, om ca 51 kvm - med vidsträckt utsikt över Djurgårdens och Gärdets grönområden. Lägenheten har en härlig rymd med imponerande fönsterpartier från golv till tak och takhöjder på upp mot 4,8 meter i vissa delar. Sällskapsrum, kök, två sovrum, walk-in closet samt två badrum är beläget på lägenhetens nedre plan. En trappa leder upp till det övre planet med sovrum samt angränsande arbets-/sällskapsdel. Balkong i sydvästläge med möjlighet till sol större delen av dagen. Terrassen nås via spiraltrappa från balkongen.

Exklusivt, specialritat kök från italienska Varenna Poliform med släta luckor och täcksidor i grågrön kulör och bänkbelysning under hylla. Bänkskiva och stänkskydd i grå kalksten med underlimmad diskho i rostfritt. Blandare från Dornbracht. Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll. Samtliga vitvaror från Miele. Specialritad rostfri kolfilterfläkt samt förberett för installation av mikrovågsugn.

Badrum med komfortvärme och stora ljusa granitkeramikplattor i ”sandkulör” på golv och väggar. Badrumsspegel med belysningsarmatur med steninfattning av Bottocinomarmor samt specialritat handfat i marmorkomposit. Vägghängd wc-stol med inbyggd cistern från Duravit. Dusch med belysning i ”skylight-armatur” och specialritad duschskärm och avrinning i golvränna från Purus. Dusch- och tvättställsblandare från Dornbracht samt inbyggd tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Gäst-wc med stora ljusa granitkeramikplattor i ”sandkulör” på golv och väggar, dusch, vägghängd wc-stol med inbyggd cistern från Duravit samt handfat med spegel.

Skräddarsydd design och genomgående hög kvalitét på samtliga materialval. Prelimärt tillträde i slutet av maj 2018.

Projektet
Oscar Properties uppför tillsammans med arkitektbyrån BIG projektet 79&Park, beläget intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på lägenheternas utförande.

79&Park är ett samarbete mellan Oscars Properties och BIG (Bjarke Ingels Group). BIG är kända för sina utmanade, lekfulla och samtidigt mänskliga byggnader, som även präglar 79&Park. Att bo här är att leva i samtidsarkitekturens allra främsta gestaltning. Ett hus som är helt sitt eget med unika lösningar och detaljer som utmanar bilden av ett modernt storstadsboende.

79&Park kännetecknas av stora fönsterpartier, tilltagna takhöjder, takterrasser och byggnadens unika arkitektur där naturen tar sin plats. Nästan alla lägenheter har balkong eller terrass. Hög kvalitét och design på materialval såsom kök och från italienska Varenna Poliform. Lägenheterna har vitmålade väggar och tak samt vitpigmenterade ekgolv. De extra höga dörrpartierna löper ända upp till 2,7 meter och förstärker känslan av höjd och rymd.

Gärdesfälten och Nationalstadsparken breder ut sig från Sandhamnsgatan ner mot Valhallavägen och Östermalm. Precis här, på soligt sydvästläge, växer 79&Park upp. Ett bostadshus som ger nytt syre till Stockholms och Sveriges moderna arkitektur och erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära stilla.

Besök gärna även projekthemsidan för mer information om projektet, www.79park.se

Förening
Brf Stettin 7 Sandhamnsgatan 75-83 omfattar 169 bostadslägenheter (om ca 13 139 kvm) samt 1 förskola, som till större delen kommer att upplåtas med bostadsrätt (om ca 513 kvm med bostadsrätt samt ca 109 kvm med hyresrätt). Bostadsrättsföreningen äger även 8 butikslokaler vilka upplåts med hyresrätt (ca 703 kvm). Bostadsrättsföreningen äger dessutom stort garage med ca 133 bilplatser och ca 8 MC-platser. Garaget nås via trapphus samt hissar. 

Gemensamhetsutrymmen: 
Föreningen har tre gemensamma takterrasser som föreningens medlemmar kan nyttja. Den största av dessa ligger på taket ovan trapphus 1, på byggnadens högsta punkt, och kommer att ha en fantastisk utsikt med sol från tidigt till sent. Övriga två takterrasser ligger i på taket ovan trapphus 2 och trapphus 3. Övriga gemensamhetsutrymmen är barnvagnsförråd och cykelförråd samt en gemytlig innergård ritad av landskapsarkitekter.

Till bostadsrätterna hör ett källarförråd.

Kabel-TV och bredband genom Ownit (basutbud igår i månadsavgiften).

För mer information vänligen se bifogad Ekonomisk Plan.

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område