Östermalm

Valhallavägen 148C

*ACCEPTERAT PRIS* Med närhet till allt och utsikt över Tessinparken ligger denna nyproducerade och smakfullt inredda enrummare med exklusiva och vackra materialval. Modernt, välutrustat kök och rymligt duschrum. Vackra oljade ekgolv. Helt insynsskyddat.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 30 m2

Pris (Accepterat pris)

3 500 000 kr

Visning

  • Ring för visning!

Antal Trappor

2

Avgift

1 053 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband 250/100 Telia

Kontakta mäklare

Östermalm

Valhallavägen 148C

Interiör

I Fältöversten med fritt läge och utsikt över Tessinparken ligger denna lyxiga, optimalt planerade och smakfullt inredda enrummare som arkitekt Johan Berglund på uppdrag av fastighetsutvecklare Vivioo skapat. Lägenheten är belägen såväl en kort promenad ifrån såväl Djurgården som Stureplan och City. Hela lägenheten är inredd i sobra gråtoner med gedigna och exklusiva materialval. Ett lyxigt boende med närhet till allt. 

Hall med plats för mindre möblemang och avhängning av ytterkläder. Säkerhetsdörr. 
Arbetskök mot det ljusa sällskapsrummet. Eleganta och moderna kökssnickerier i grå Valchromat som är en infärgad skiva vilken ger ett sobert och elegant intryck. Kyl/frys, elspis och fläkt från Smeg. Bänkskiva och stänkskydd i rostfritt stål. Blandare Tapwell Black Chrome. Hyllor som ger gott om förvaring. 
Rum med ett stort härligt ljusinsläpp utan insyn, med utsikt mot Tessinparken. Plats för såväl matgrupp som soffmöbel. Sovalkov med plats för en 120 cm säng. Garderob. Elementskydd i grå Valchromat. 
Rymligt, elegant duschrum med vägg och golvbeklädnad av kakelplattor i grått. Infälld belysning. Även här är det Tapwellblandare och porslin från Catalano. Golvvärme. 

Genomgående i hela lägenheten är det belysning från Flos.

Genomgående gedigna oljade ekgolv. Förråd (externt förråd ingår inte).
Lägenheten är belägen i markplan från entrén men två våningar upp från gatan utifrån var lägenheten vetter.  

 

Förening

Brf Fältöversten är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 2008 och består av 5 flerbostadshus (Valhallavägen 146-152 och Karlaplan 15-21) med total bostadsyta om 38 099 kvm. I föreningen finns 537 lägenheter varav 55 hyresrätter samt 4 hyreslokaler.

I fastigheten finns gemensam tvättstuga (garageplan), soprum med källsortering (vid gaveln om port 152A), grovsoprum (garageplan) samt barnvagnsförråd för de boende. 
Mycket trevlig grönskande innergård med sittgrupper och lekplatser.

Juridisk person godkännes ej.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2000 kr som betalas av köparen.
Pantförskrivningsavgiften ligger på 700 kr/pant som betalas av pantsättaren.

För mer information om föreningen besök deras hemsida: www.brf-faltoversten.se

För boende i Fältöversten finns ett garage där platser i mån av tillgång kan hyras. Garaget administreras av Q-Park, telefon 0771-96 90 00, www.q-park.se.

Fastighet

Utförda reparationer samt underhåll: 
2003-2006: Hissarna renoverades 
2006: Tätskiktsisolering av Bjälklaget 
2008: Högtrycksspolning av avloppstammarna. 
2010-2011: Byggnation av inglasad ingång med kod och nyckel till Fältöverstens bostadsrätter.
2010: Byte av vattenpumpar tillhörande Valhallavägen 146-148.
2010-2011: Nya frånluftsfläktar installerades
2010-2011: Ytterskalskydd utförd
Mars 2013: Spolning av avloppstammarna
2013: Målning av fönster 
2014: Renovering av samtliga yttertak

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område