Rindö

Kustjägargränd 1

Högt upp i huset ligger denna lägenhet med en härlig sjöutsikt från två balkonger. Dessa ligger i öst resp. väst. Strålande läge mot hamnen och Solöfjärden. Generöst ljust vardagsrum med stora glaspartier och öppet mot köket. Två sovrum och två badrum. Masterbedroom med klädkammare och badrum ”en-suite”.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 81 m2

Pris / Bud

5 150 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

3 737 kr/mån

Kontakta mäklare

Rindö

Kustjägargränd 1

Interiör

Vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och utgång till solig balkong. Smakfullt kök från Vedum med bänkskiva i kalksten, handtagslösa luckor och skåp, helintegrerade vitvaror från Electrolux och köksö. Matplats med utrymme för stora sällskap. Två rymliga sovrum. Masterbedroom med balkong i väst, walk-in closet och eget badrum med dusch. Ytterligare ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt fristående badkar. Hall med klinkergolv och klädkammare. Övriga rum har vitpigmenterade askgolv. Projektet Rindö Brygga har ritats av Thomas Sandell.

Lägenheten ligger på tredje våningen och två trappor upp från entréplan.

För ytterligare information om projektet "Rindö Brygga", besök rindobrygga.se.

Till Rindö Brygga tar man sig med bil (ca 45 min till stan, 10 min till Vaxholm), buss eller Waxholmsbåt. I det lilla mejeriet och kaféet Ostmakariet producerar Anna egen ost och i restaurangen Batteriet kan man äta och dricka gott med strålande utsikt över Solöfjärden och Oxdjupet. Det finns dessutom ett fint Bed and Breakfast där vänner på besök kan bo över.

Fastighet

I projektet uppförs två byggnader med fasad av lärkträ och sedumtak. Förråd finns i en separat byggnad mellan de två huvudbyggnaderna. Föreningens medlemmar förfogar även över två kajaker i en kajakpool.

Förening

Föreningen upplåter 24 lägenheter med bostadsrätt. I rutan "Ladda hem dokument" finns den ekonomiska planen.