Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 26

Du bor på en kaj i en historisk fastighet med enastående utsikt över Stockholms inlopp mitt i vackra Kvarnholmen. I väntan på båten, som tar Dig in till stan på några få minuter, njuter Du av en hemmagjord glasskula från . SNÖ – vinnare av glass-SM 2016. Högkvalitativ vind från 2012 med exklusiva materialval. Vackra fönsternischer med utsikt mot vatten samt stor balkong i söderläge. Lägenheten utnyttjas som en 4:a. Bra förening med låg avgift! Nyrenoverat badrum. Möjlighet garageplats. Hiss till våningsplan. Förråd utanför dörren.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 79 m2

Pris / Bud

5 800 000 kr

Visning

  • 2018-01-21 12:30 - 13:30
  • 2018-01-22 17:30 - 18:30

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

3 690 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 26

Interiör

Stilfull och unik vind från 2012 som andas 1920-tal. Här har man vatten som närmsta granne med magnifik utsikt över Saltsjön och Djurgården. Ångbåtarnas välbekanta tut hörs när de passerar förbi och glider in vid Djurgården/Kvarnholmen. Lägenheten har 2,5 rum plus loft men utnyttjas idag som en 4:a. 

Denna högkvalitativa vind erbjuder mycket ljus och bra planering. Högt i tak med synliga takbjälkar och öppningsbara fönster ut mot Saltsjön. Lägenheten har genomgående vacker fiskbensparkett med inbyggd golvvärme, infasad el i hela lägenheten och gott om förvaring. Även inbyggd belysning, högtalare och surround system i tak. Från den stora möblerbara balkongen i söderläge skymtar man lite vattenutsikt runt hörnan.

Välkomnande hall med platsbyggd förvaring (Kvänum) och kalkstensgolv. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och ger plats för luftiga gemensamhetsytor. Fina parkettklädda fönsternischer med inbyggda spotlights längs med vardagsrummet skapar mysiga sittplatser med utsikt mot vatten. Här blickar man ut mot det vackra tornrummet som naturligt kan skapa det perfekta matsals-, sällskaps- alternativt sovrummet. Specialdesignat och välutrustat kök från Kvänum med köksö, allt i vitt i kombination med svart granit och rostfria vitvaror, stor induktionshäll, varmluftsugn,diskmaskin, separat kyl och frys samt frihängade fläkt. Invid köket har man platsbyggt ett skåp ( Kvänum) med 2 vinkylar,ångugn, kaffemaskin från Miele samt förvaringsskåp.

Stort sovrum med platsbyggda garderober ( Kvänum) samt förvaring bakom dubbelsängen. Härifrån ansluter dörren ut mot stora balkongen. Vackra nischer längs med ena väggen som ger bra avställningsyta alternativt skapar en trevlig sitthörna. Utanför sovrummet finns en rymlig vrå (invid ett kattvindsförråd) med takbjälkar som idag utnyttjas som det perfekta barnrummet. Ovanför badrummet via en stege så finns ett sovloft som ger plats för en stor dubbelsäng. Helkaklat precis nyrenoverat badrum i mosaik med dusch, wc, tvättmaskin samt torkmaskin. Möjlighet och plats för att sätta in ett badkar. Vattenburen golvvärme samt två handduksvärmare.

Lägenheten är på 2,5 rum men utnyttjas idag som en 4:a. Det större förrådet som ligger i anslutning till lägenheten med dörr från trapphus kan byggas om till ett mindre sovrum (kräver styrelsens godkännande), walk-in-closet alternativt klädkammare och ha dörr ut till sovrummet.

Detta drömläge erbjuder bra kommunikationer där man inom tio minuters avstånd ansluter till Stockholm city genom busslinjerna till och från Slussen eller sjövägen via båten som går mellan Slussen och Nybrokajen. Nacka forum når man inom tre minuter vi bron över Svindersvik. Via bilväg når man Danvikstull och Södra Länken endast inom ett par minuter. För fotgängare och cyklister så färdigställs en strandpromenad (3,5 km) längst med hela vägen in mot innerstan.

 

Förening

Brf Saltsjöns Hamnkontor är en äkta förening som består av 7 bostadsrätts lägenheter och 1 lokal. Den omfattar adressen Mjölnarvägen 26 i Nacka. Fastigheten som är byggd 1913 förvärvades år 2012 genom ombildning. God ekonomi i föreningen som håller låga avgifter.

Fastighet

Fd Hamnkontoret är en ståtlig K-märkt tegelbyggnad som ursprungligen var en kombination av bostäder och kontor för de högt uppsatta tjänstemännen i kvarnen Tre Kronor. Fastigheten uppfördes 1913 och totalrenoverades/ombyggdes 2012. Inflyttning skedde under december 2012. Längst ner i huset så finns en lokalhyresgäst, SNÖ glassbutik som säljer dagsfärsk egengjord glass. Öppet i stort sett året runt.

Till lägenheten hör ett vindsförråd som är beläget i trapphuset intill lägenheten. Garageplats finns till lägenheten vid angränsade fastighet.( Betalas separat). Cykelförråd finns i entréplan. Tv och bredband finns i huset via ComHem. För mer information om området vänligen gå in på:  http://www.kvarnholmen.com/

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt