Östermalm

Erfaren villamäklare

Är du erfaren, självgående och söker en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas samtidigt som du ingår i ett sammansvetsat och personligt team?

Nu söker vi på Alexander White nya mäklare för att förstärka vårt team. Vi söker dig som brinner för affärer och som lägger stor omsorg på att leverera kvalitét. Du ska vara etablerad, självgående och skicklig på att förvalta dina kunder.

Lika mycket som du trivs av att arbeta självständigt ska du värdesätta att vara en del av ett team med stort fokus på gemenskap och positivitet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med tydlig framåtanda och ett kreativt arbetsklimat som ger stort utrymme för ett personligt arbetssätt med stora friheter.

Det är en bonusmerit om du har erfarenhet av villaförsäljningar. Idag saknar vi en renodlad villamäklare och vi får många förfrågningar om försäljningsuppdrag utanför stan som vi i nuläget inte alltid kan åta oss. Vårt starka varumärke tillsammans med din lokala kännedom kommer således att kunna bidra med flera bra affärsmöjligheter för dig som är verksam på villamarknaden.

Varmt välkommen att höra av er till oss på nedan adress:

jobb@alexanderwhite.se

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram