Fastighetsmäklare

Är du fastighetsmäklare, verksam i Stockholms innerstad och vill ta del av enormt bra villkor? Vi garanterar dig marknadens bästa provision, antingen som anställd eller konsult – det väljer du. Är du i dagsläget verksam i Vasastan ser vi som extra meriterande.

Hos oss garanterar vi dig en arbetsplats med genuina människor där du har stor frihet att kunna påverka ditt arbete. Du jobbar under och representerar varumärket Alexander White med stolthet och bakom dig kan du räkna med en familjär support av såväl medarbetare som ledningsgrupp.

Vi söker dig drivna fastighetsmäklare med några års erfarenhet och stor social kompetens. Viktigt för oss är att du har stolthet i ditt yrke och förstår vad som krävs av en mäklare att lyckas i dessa tider. Vi värdesätter högt din personlighet och är nyfiken på dig som dessutom vill bidra till företagets utveckling och finner det stimulerande att kunna vara med att påverka.

Du drivs av att överträffa förväntningar, håller en hög kvalitet i allt du gör och du är van att jobba mot mål. Du är organiserad och att tidvis jobba i ett högt tempo är inget problem för dig. Vi ser att du behandlar varje bostadsaffär med samma ödmjukhet, tillgänglighet, flexibilitet och engagemang som våra övriga kollegor.

Vi kan erbjuda en varm och familjär arbetsplats med högt i tak och med härliga kollegor och möjlighet till Stockholms garanterat mest konkurrenskraftiga ersättning.

Vilka är vi

Vi förmedlar hem med själ i Stockholms innerstad med omnejd. Hos oss hittar du allt från spektakulära våningar i innerstan till villor och nyproducerade pärlor i expansiva områden. Vi handplockar bostäder som har det där lilla extra. Det kan vara en sjöutsikt, en extraordinär inredning eller en planlösning utöver det vanliga.

AW Historia

Alexander White har alltid legat i framkant när det kommer till marknadsföring och sociala medier. Vi var en av de första byråerna i Sverige som började marknadsföra våra objekt på Instagram och idag är vi bland de absolut största i Sverige. Under åren har vi genomfört flera innovativa, spännande event i samband med våra försäljningar och vi samarbetar med flera av de mer framstående företagen och influencers inom bostad och heminredning. Vi är alltid öppna för nya idéer och kreativa marknadsföringsstrategier vilket gör oss till en spännande och dynamisk mäklarbyrå att arbeta med.

Alexander White grundades 2010 då mäklarbyrån Alexander & Co. slogs ihop med White Fastighetsmäkleri. De båda byråerna kompletterade varandra väl med sina olika kompetensområden och erfarenheter och tillsammans har vi förädlat och utvecklat våra två affärsområden. På andrahandsmarknaden är i verksamma i innerstan med särskilt fokus på Östermalm och Vasastan. På nyproduktionssidan har vi under åren varit delaktiga i flertalet framgångsrika projekt i Stockholm med omnejd.

Företaget har alltid präglats av god personalpolitik och starkt engagemang, både i arbetet och i varandra. Här finns utrymme för att växa och utvecklas som medarbetare och hälften av delägarna rekryterades från tidigare anställda.

Krav:

Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.

Kontakt:

Skicka ett mejl till info@alexanderwhite.se eller ring Carola Russmark 076 899 96 08

Vi ser fram emot att höra från dig!

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram