Fastighetsmäklare

Är du driven, högpresterande och söker en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas samtidigt som du ingår i ett sammansvetsat och personligt team? Hör av dig till oss!

Om tjänsten

Nu söker vi på Alexander White nya mäklare för att förstärka vårt team. Vi söker dig som brinner för affärer och som lägger stor omsorg på att leverera kvalitét. Du ska vara etablerad, självgående och skicklig på att förvalta dina kunder.

Lika mycket som du trivs av att arbeta självständigt ska du värdesätta att vara en del av ett team med stort fokus på gemenskap och positivitet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med tydlig framåtanda och ett kreativt arbetsklimat som ger stort utrymme för ett personligt arbetssätt med stora friheter.

Om Alexander White

Alexander White är ett mäklarkontor som sätter högt värde på kvalitet framför kvantitet och representerar exklusivitet utan att vara exkluderande.

Vårt mäklarteam sitter i fina lokaler på Kommendörsgatan på Östermalm. Vi är ett välrenommerat mäkleri som alltid strävar efter att ge den bästa kvalitéten i våra affärer. Vi är ett engagerat och personligt team där gemenskapen är viktig och taket högt. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och successionsförsäljning. Här får du stor frihet att utveckla din yrkesroll samtidigt som du får fördelarna av att ingå i ett erfaret och hjälpsamt team.

Kontakt

För att veta mer om tjänsten skicka din ansökan till: jobb@alexanderwhite.se