Gärdet

Sandhamnsgatan 23

Med fritt läge, utan insyn ligger denna renoverade, optimalt planerade 1:a om 24 kvm. Sovalkov och litet arbetskök m fönster. Nytt badrum med plats för TM. Klädkammare. Fina parkettgolv. Välskött brf med god ekonomi i stambytt fastighet. Låg avgift.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

1 / 24 m2

Pris / Bud

2 600 000 kr
Senaste bud: 2 600 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

360 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (grundutbud)

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 23

Interiör

Med fritt, ljust läge med utsikt över grönska ligger denna optimalt planerade 1-rummare med sovalkov och arbetskök. Lägenheten är genomgående renoverad 2017 då man också bytte stammar i fastigheten. Fastigheten är attraktivt belägen på Gärdet med närhet till både kommunikationer och rekreationsområden. Runt hörnet finns en matvarubutik.  I området finns det också ett antal trevliga restauranger. Brf London 8 är en mycket välskött bostadsrättsförening med låga avgifter och låg belåning.

Rymligt och ljust rum med ett stort ljusinsläpp med utsikt över grönska. Sovalkov, rymlig klädkammare. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Helt nyrenoverat badrum med stilfulla materialval. Golvvärme och uttag för tvättmaskin. Duschhörna med glasdörrar. Handdukstork. Wc.
Trevligt arbetskök med ett litet fönster. Elspis med 4 kokplattor, kylskåp och fina nymålade kökssnickerier i original. 
Hall med golvklinker, städskåp och plats för avhängning av ytterkläder. 

 

 

 

Förening

Brf London 8 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1985 och består av 51 bostadslägenheter varav 3 är upplåtna med hyresrätt. 1 lokal. Föreningen äger marken. Man har idag ett långfristigt lån om 4 Mkr. 
Föreningen godkänner inte juridisk person. 
Delat ägarskap accepteras men någon av ägarna skall vara boende på adressen. 
Cykelförråd
Tvättstuga 
Gemensam uteplats i den fina trädgården. 
Kabel-TV Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. 
Bredband från Riksnet ingår i avgiften.   
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 1138 kr
Pantsättningsavgift 455 kr/pant.

För mer info besök gärna föreningens hemsida www.london8.se

 

 

Område

Lägenheten är belägen i lugnt och trevligt område men med direkt närhet till kommunikationer som busslinjerna 1, 72 samt 76. T-banestation Gärdet (röda linjen). 
I kvarteren runt omkring ligger det flertalet trevliga restauranger, cafeér och även en del butiker. 

Ett par minuter bort ligger även SATS, Kampementsbadet, Squashhall, Sportgärdet, elljusspår, skidspår vintertid samt Djurgårdens ridskola.
Man har dessutom hela Djurgården runt hörnet med sina fantastiska promenadstråk, skog och vatten och även där en del restauranger och mysiga cafeér.

Är man bilburen och vill komma ut snabbt från stan ligger norra länken inom kort köravstånd. 

 

 

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område