Österskär

  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

6 rok

Storleksintervall

174 m2

Visning

  • Ring för visning!

Kontakta mäklare

Österskär

Interiör

I sjönära och uppvuxna villakvarter uppför Omnires två parhus och två studiohus. Dessa sex bostäder karakteriseras av ett modernt formspråk med tidlösa material- och inredningsval.  Fyra av dessa bostadsrätter omfattar sju rum och kök med fantastiska takterrasser. Två bostadsrätter är fristående studiohus med egna uteplatser. Bostadsrättsföreningen är skuldfri och debiterar mycket låga avgifter. Projektet är ritat av Jordens arkitekter och ligger på en högt belägen tomt med utsikt mot Tunafjärden.

Brf Tunafjärden byggs i naturliga, underhållsfria material där trähantverket har en central betydelse i projektet. Parhusen omfattar fyra bostäder om vardera 174 kvm och erbjuder fyra till fem sovrum med faciliteter som separat tvättstuga, tre badrum, specialritat kök, matplats och vardagsrum i två nivåer och en takterrass med ljusgård och panoramavy. Stora fönsterpartier skapar en känsla av volym och höjd samt ger ett öppet och naturligt flöde genom bostaden. Mycket generösa sydvästvända uteplatser. Två parkeringsplatser och förrådsbyggnad ligger i anslutning till respektive bostad.

De två fristående studiohusen om 42 kvm är en villa på en kompakt yta. Kök, matplats, vardagsrum och badrum på entréplan och sovrum med klädkammare på övre plan/loft. Egen uteplats i privat läge. En parkeringsplats ligger i anslutning till huset.

Ypperligt läge med badbrygga på kort promenadavstånd, närhet till service, utmärkta kommunikationer och skolor.

Föreningen upplåter sex bostadsrätter och är helt skuldfri.

 

 

 

* Renderingarna är referensbilder och viss avvikele kan förekomma

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
2 174 kvm 6 1509 kr/månad - - Såld och tillträdd -
5 40 kvm 2.5 364 kr/månad - - Såld och tillträdd -
3 174 kvm 6 1509 kr/månad - 8 500 000 kr Intagen -
1 174 kvm 6 1509 kr/månad 1-2 8 750 000 kr Intagen Öppna
4 174 kvm 6 1509 kr/månad - - Såld och tillträdd Öppna
6 40 kvm 2.5 364 kr/månad - - Såld och tillträdd Öppna