Östermalm / Gärdet

Sandhamnsgatan 75

Visa alla bilder

Unikt tillfälle att förvärva en av de attraktivaste lägenheterna i det populära projektet 79 & Park.OMEDELBART TILLTRÄDE om så önskas. Högst upp i främsta raden med en underbar altan om 13 kvm och en balkong i soligt sydvästläge med milsvid utsikt över Gärdet & Djurgården. Exceptionell takhöjd om 4,8 m i sovrummen och sällskapsrummet. Påkostat och specialdesignat kök i öppen planlösning med sällskapsrummet där panoramafönster från golv till tak släpper in ljus hela dagen. Två bra sovrum, även de med panoramafönster varav det ena med stor klädkammare. Stilrent badrum med dusch och tvättpelare. Trevlig hall med bra förvaring.

Rum & Storlek

3 / 79 m2

Pris

9 975 000 kr

Avgift

4 255 kr / mån

Våning

3

Hiss

Ja

Visning

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

070-818 18 14 hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Interiör

I det prisbelönta projektet 79 & Park kan vi erbjuda en av de bästa lägenheterna med vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet och Djurgården. Från det soliga sällskapsrummet via en balkong tar man en trappa upp till en underbar altan om 13 kvm i sydväst. Inbjudande hall med garderob och städskåp leder till den gemytliga sällskapsytan med kök och sällskapsrum i öppen planlösning. Specialdesignat kök från Varenna Poliform med en generös matplats. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Luftigt sällskapsrum som badar i ljus via stora glaspartier från golv till tak. Master bedroom om 16 kvm med mycket stor klädkammare och panoramafönster. Sovrum två om 12 kvm även det med panoramafönster och utsikt över Gärdets grönska. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har en varierande takhöjd där sällskapsrum och sovrummen har hela 4,8 meter i tak. Genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. 

Förening

Brf Settin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Garage med 133 st garageplatser varav 93 st hyrs ut till föreningens medlemmar (2 000 kr/mån) samt 8 st MC-platser för (1 000kr/mån). TV och bredband levereras av Ownit. Till lägenheten hör ett källarförråd. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1138 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (455 kr). 

För mer informationen om projektet se bifogade filer samt Oscar Properties hemsida: https://oscarproperties.com/projekt/79-park/

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm.