Södermalm

Renstiernas gata 25 Lgh - 1501

Visa alla bilder

Spektakulär tvåa intill Nytorget med högt läge och balkong. Sällskapsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong mot gård. Sovrum med gott om förvaring. Låg avgift i stabil förening med god ekonomi. Besök projekthemsidan www.nock25.se för mer information och aktuellt utbud. Bilderna är generella för projektet och visar exempel på utförande.

Rum & Storlek

2 / 48 m2

Pris

5 280 000 kr

Avgift

1 464 kr / mån

Visning

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

NOCK 25

Ett kort stenkast från Nytorgets mysiga muller genomförs ett av Södermalms just nu mest spännande bostadsprojekt. Den stolta sekelskiftfastigheten på Renstiernas gata kompletteras med 21 st nybyggda bostäder byggda ovanpå, uppe bland taknockarna. Här har man utformat små lägenheter med optimala planlösningar. Många har härliga glaspartier och stora altaner. Den befintliga fastigheten har en vackert putsad fasad, vackra takfriser och många andra äldre och vackert bevarade detaljer. Projektet erbjuder 1-3 rok om 20-83 kvm.

Här blandas levande och varma material för att skapa en ombonad, klassisk och lyxig känsla. Här blandas den Sydeuropeiska sekelskiftslyxen med svensk nutid. Naturliga och mättade färgar kontrasterar mellan ljust och mörkt vilket skapar ett slags spännande lugn. Ett exempel är den rökta eken i fiskbensparketten som skapar en ny mystik i det annars klassiska träslaget. Den rökta eken kommer även in i köksluckorna som är framtagna av Birch & Wood. Spis, induktionshäll och köksfläkt i köket är alla från den italienska prestigetillverkaren Bertazzoni vilket matchar bra med köksbänken som är i exklusiv Carraramarmor. Väggar och snickerier går alla i samma kalkgrå nyans.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram