Kungsholms Strand

Kungsholms Strand 163, 4tr

Ytterst väldisponerad och trivsam 3:a i lugnt gårdsläge intill vackra Kungsholms Strand. Bostaden präglas av fina ljusinsläpp, generösa ytor och är genomgående smakfullt renoverad med goda materialval. Bevarade tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett och spröjsade fönster från byggåret. Strategiskt läge med närhet till goda kommunikationer, Fridhemsplan och promenadstråk.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 74 m2

Pris / Bud

5 850 000 kr
Senaste bud: 6 350 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

4 070 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Kungsholms Strand

Interiör
Entré till trivsam hall med vacker fiskbensparkett som leder genom hela bostaden. Bra förvaring via tre rymliga garderober. 

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två fönster i fil. Här finns gott om plats för soffgrupp samt matbord. Öppen planlösning mot kök skapar en trevlig social yta till vardags såväl som till middagar. 

Kök
Snyggt kök i sober grå ton med gott om förvaring. Arbetsyta via marmorbänkskiva som bryts av med tidlöst vitt kakel. Trivsamt ljus via två lamparmaturer (ingår ej) ovan hylla som skapar ett luftigt intryck i köket. Maskinell utrustning från 2014 bestående av kyl/frys (Bosch), kolfilterfläkt (Bosch), spishäll (Siemens), mikro (Electrolux) och ugn (Electrolux). Tvättmöjligheter erbjuds via tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare (Bosch) snyggt och praktiskt placerad bakom garderobsdörr i kök. 

Sovrum 1
Master bedroom i anslutning till vardagsrum är beläget med trevligt gavelläge. Stort fönsterparti vetter mot grön innergård. Pardörrar leder ut till trevlig balkong i bra storlek. I sovrummer erbjuds gott om förvaring genom garderobsvägg med fem garderober. Ytterligare två garderober är placerade vid utgång till balkong. 

Sovrum 2
Väl avvägt sovrum med access från kök/hall. Bra med plats för säng och möblemang. Fönster vetter mot lugn innergård. Förvaring via garderob.

Badrum
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med tvättställ och tillhörande kommod, handdukstork, WC, dusch, duschdörrar i glas och belyst spegel. 

Den stillsamt belänga bostaden nås via hiss som inrymmer barnvagn. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Förening

Brf Isbrytaren 28 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1999. Av föreningens 27 lägenheter är en upplåten med hyresrätt. Föreningen innehar även två hyreslokaler som inbringar hyresintäkter. Föreningen äger marken. Byggnaden som är uppförd 1930 totalrenoverades 1995 med bland annat nya vatten och avloppsstammar. Som medlem har man tillgång till tvättstuga, barnvagnsförvaring i trapphus, cykelförråd samt gemensam innergård. Den totala bostadsrättsytan motsvarar 1 273 kvm och är fördelade på:

20 stycken 1 rok
2 stycken 2 rok
4 stycken 3 rok
1 stycken 3.5 rok

De flesta stora renoveringar av fastigheten är gjorda i närtid såsom tak, ny hiss och fönster. Inga planerade avgiftshöjningar eller större underhållsarbeten finns fn.

Vid överlåtelse debiteras köparen en överlåtelseavgift om 1 138 kr. Pantsättningsavgift om 455 kr faktureras låntagaren.

Kabel-tv disubrieras av Com Hem och bredband via Bredbandsbolaget.

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område