Strömma - Värmdö

Ripvägen 6

Arkitektritat och unikt studiohus i två plan med exklusiva materialval och egen uteplats. Det perfekta alternativet till en lägenhet såväl som ett bekymmerslöst sommarboende. Vacker fasad i lärkträ och stora glaspartier skapar ett harmoniskt intryck i den natursköna skärgårdsmiljön. Attraktivt läge invid Strömma kanal ett stenkast från busshållplats och båtklubb. Föreningen äger en separat sjötomt med brygga och blivande bastu på badrocksavstånd. Projektet uppförs av välrenommerade Innovation Properties och planerad inflytt är början av 2019.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 44 m2

Pris / Bud

2 650 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

Studiohus

Avgift

2 372 kr/mån

Vatten/avlopp

Kontakta mäklare

Strömma - Värmdö

Ripvägen 6

Interiör

Hela bostaden har genomgående påkostade materialval, ljudsystem från Sonos och enstavig vitpigmenterad ekparkett.

Entréplanet präglas av en social öppen planlösning mellan kök och matplats/allrum. Smakfullt platsbyggt kök med god förvaring bakom släta luckor i en ljusgrå ton och goda arbetsytor på bänkskiva i kalksten. Full maskinell utrutning bestående av kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och varmvattenberedare.
Rymligt och smakfullt badrum utrustat med dusch, handfat, wc, handduksvärmare, golvvärme och spotlights i tak.

Trappan till nedre plan leder till ett vardagsrum med plats för soffa och bord. Stora glasdörrar bjuder på rikligt med ljus och suddar ut känslan mellan inne och ute. 
Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i tre garderober.
Från nedra plan nås den förberedda egna uteplatsen med utrymme för utemöbler och grill.

Förening

Brf Strömma 24 består av 16 parhus om 158 kvm vardera fördelade i åtta huskroppar. I föreningen finns även åtta stycken studiohus mellan 33-44 kvm. 

Gemensamma utrymmen:
- Föreningen äger en separat sjötomt på badrocksavstånd från husen. Här finns en brygga för bad.
- Föreningsförråd med plats för cyklar och trädgårdsredskap

För mer information kring föreningen och projektet Strömma Arkipelag, besök projekthemsidan http://alexanderwhite.se/objekt/959745/
 

Område

En plats i skärgården med naturen utanför dörren och närhet till innerstaden

Strömma har ett unikt läge i hjärtat av Stockholms skärgård. Detta gör att boende i området kan njuta av närheten till vackra naturmiljöer som bjuder in till både motion och rekreation. Här kan man bada i både hav och sjö, spela golf, promenera eller ta sig med båt ut i ytterskärgården över dagen. Båtklubben ligger endast ett stenkast bort.

Strömma kanal har en lång historia med anor från 1800 talet, kanalen är en del av farleden som förbinder Baggensfjärden med Kanholmsfjärden och har länge varit en plats för sommargäster. Här ligger Strömma Krog och Kanalbar som med sin omtyckta restaurang har skapat en pulserande samlingsplats i skärgården. Trots det naturnära läget finns alla moderna bekvämligheter inom räckvidd. I närheten av Strömma Arkipelag finns Fågelbro Golf & Country club, Wermdö Golfklubb och Gustavsbergs centrum som erbjuder ett stort utbud av service. Kommunikationerna till innerstan samt övriga delar av Nacka är goda då man med ett par minuters promenad når bussplatsen Strömma som på cirka 35 minuter når Slussen.