Gärdet

Erik Dahlbergsgatan 28

Välplanerad och trivsam 2:a med öppen planlösning och stor balkong i västerläge. Välutrustad köksdel med plats för stor matplats. Väldisponerat sovrum. Gott om förvaring. Lågt belånad brf. Synnerligen attraktivt läge invid Tessinparken och Karlaplan.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 46 m2

Pris / Bud

4 400 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

2 098 kr/mån

värme,vatten, kabel-TV

Kontakta mäklare

Gärdet

Erik Dahlbergsgatan 28

Interiör

Med ett högt och lummigt läge ligger denna ljusa, trivsamma och välplanerade tvårummare. Belägen i välskött och renoverad funkisfastighet. Lägenheten har fina originaldetaljer som parkettgolv, marmorbänkar, generösa fönsterytor och en härlig balkong i västerläge. Ytterst attraktivt läge med ett par minuters promenadavstånd från såväl Karlaplan/Fältöversten med sitt gedigna utbud av affärer som Tessinparken, Gärdet och Djurgården med sina vackra promenadstråk, vatten och natur. Goda kommunikationer som tunnelbana (Karlaplan) och bussar  (1, 4, 54 och 91) inom kort avstånd.

Välkomnande tambur med plats för avhängning av ytterkläder i en inbyggd garderob och plats för liten hallmöblel.  Säkerhetsdörr. Vackert originalgolv av kolmårdsmarmor.
Inre hall med platsbyggd garderobsvägg och bokhylla. Klädkammare.
Härligt och ljust vardagsrum med stort fönsterparti samt utgång till en rymlig balkong med utsikt över trädtoppar. Öppen planlösning mot ett välutrustat och stilrent kök med gasspis/elugn, kolfilterfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Stänkskydd av glas. Plats för såväl matplats som soffmöblemang. Trevligt och väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng (2,15 m brett) och nattduksbord.
Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, wc och handfat.
Genomgående vacker fiskbensparket, trägolv och väggar i harmoniska tilltalande färger. Fönsterbrädor i original av marmor.  Takhöjd 2,80 m. 

Förening

Brf Reveljen 4 är en äkta förening som består av 24 lägenheter med bostadsrätt (1445 kvm) och 1 lokal (137 kvm) med hyresrätt. Äkta förening, bildad 1999. Föreningen äger marken.
Juridisk person godkännes ej.
Delat ägande accepteras.
3-fas-el finns indragen i huset.
Elspis får installeras.
Skuld per kvm/år: 1 743 kr.

Föreningen har en stor fin takterrass i österläge.
Tvättstuga, cykelförråd.
Ägaren disponerar ett vindsförråd.

Inga aviserade förändringar av månadsavgiften.

Fastighet

Utförda renoveringar: 
2019 Bergvärme
2001 Elstammar i fastigheten utbytta
1999-2000 Stambyte av kök och badrum
1988 Putsning av fasad
2013-2018
Reparerad fasad.
Målat tak.
Renoverad hisskorg.
Målning av källaren.
Målning av fönster.
Spolat stammarna.
Det finns inga beslut gjorda om kommande renoveringar.

Energideklaration utförd: 2009-01-13
Specifik energianvändning: 181 kWh/m2 
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna Service Stockholm och den tekniska förvaltningen av Primär fastighetsförvaltning AB. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område