Gärdet

Sandhamnsgatan 75 B, 1 tr

Tillfälle att förvärva en av de mest väldisponerade treorna i Oscar Properties fantastiska projekt 79 & Park invid Gärdet. Lägenheten ligger insynsskyddat på en trappa med utgång till en stor balkong från de sociala ytorna. Påkostat specialdesignat kök i öppen planlösning med vardagsrum med panoramafönster från golv till tak som släpper in rikligt med ljus. Även de två sovrummen (13 respektive 15 kvm) erbjuder panoramafönster från golv till tak. Stilrent badrum med dusch och tvättpelare. Trevlig hall med bra förvaring.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 86 m2

Pris (Accepterat pris)

5 995 000 kr

Visning

  • 2018-12-14 12:00 - 13:00
    Välkommen på visning!
  • 2018-12-16 13:45 - 14:30
    Välkommen på visning!

Antal Trappor

1

Hiss finns

Avgift

4 482 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband(basutbud)

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75 B, 1 tr

Interiör

Lägenheten erbjuder kök från Varenna Poliform i öppen planlösning mot rymliga sociala ytor om 41 kvm med glasparti från golv till tak och utgång till balkong. Två väldsiponerade rymliga sovrum om 13 respektive 15 kvm, även dessa med panoramafönster från golv till tak. Smart välkomnande hall med garderob och städskåp. Lägneheten har ett exklusivt specialdesignat kök från Varenna Poliform med bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Högvalitativa vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar, specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare med maskiner från Miele. Genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

79 & Park har ett underbart läge invid Ladugårdsgärdet, helt perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet i kvartet. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 från Sandhamnsgatan och tunnelbana finns på Värtavägen. Annars tar man en kort promenad över Gärdet till Karlaplan på mindre än tio minuter.

Oscar Properties vann tillsammans med arkitektbyrån BIG (Bjarke Ingels Group) guld med detta projekt i The International Property Awards i kategorin "Bästa bostadsprojekt i europa". 

Förening

 

Brf Stettin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Garage med 133 st garageplatser varav 93 st hyrs ut till föreningens medlemmar (2 000 kr/mån) samt 8 st MC-platser för (1 000kr/mån). TV och bredband levereras av Ownit. Till lägenheten hör ett källarförråd. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1138 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (455 kr). 

För mer informationen om projektet se bifogade filer samt Oscar Properties hemsida: https://oscarproperties.com/projekt/79-park/

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stettin 7. Fastigheten färdigställs 2018 med adresserna Sandhamnsgatan 75–83. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1 325 kvm. Gemensamma utrymmen genom tre takterrasser, innergård samt barnvagns- och cykelförråd. 

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område