Hammarby Sjöstad

Framtida

Officinen blir den sista, och avslutande, delen av Oscar Properties bostadskvarter HG7 där alla hus har sin unika karaktär, exteriört såväl som interiört. Bostäderna i Officinen karaktäriseras av det råa betonggolvet och de stora takfönstren och blir med sina 10 bostäder på mellan ett till tre rum och kök kvarterets minsta bostadsprojekt. Ateljébostäderna byggs på nedre gårdsplan (våning -1) och med privata uteplatser.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rumsintervall

1–3 rok

Storleksintervall

38–76 m2

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakta mäklare

Hammarby Sjöstad

Officinen

Med inspiration från London startar Oscar Properties inom kort bygget av 10 ateljébostäder i Södra Hammarbyhamnen. För att maximera yta och erbjuda samtliga bostäder en privat uteplats skapar Oscar Properties designteam för första gången en arkitektonisk lösning på nedre gårdsplan. Officinen blir den sista, och avslutande, delen av Oscar Properties bostadskvarter HG7. I hjärtat av det gamla hamnkvarteret, nära både Södermalm och Sjöstaden, har Oscar Properties de senaste åren skapat ett modernt storstadsboende - ett levande kvarter med dynamisk arkitektur signerat några av Sveriges främsta arkitektkontor. Alla hus i HG7-kvarteret har sin unika karaktär, exteriört såväl som interiört. Samtidigt finns gemensamma drag som håller byggnaderna samman och skapar en funktionell och harmonisk helhet.

Bostäderna i Officinen karaktäriseras av det råa betonggolvet och de stora takfönstren och blir med sina 10 bostäder på mellan ett till tre rum och kök kvarterets minsta bostadsprojekt. Ateljébostäderna byggs på nedre gårdsplan (våning -1) och med privata uteplatser. Interiören är luftig och ljus med vita väggar och tak och delvis mycket generös rumshöjd. De stora glaspartierna är i grått utförande med direkt utgång mot den egna uteplatsen. Köket är specialritat för Officinen av Oscar Properties eget designteam och projektets avskalade ateljé-/verkstadskänsla förstärks genom valet att genomgående använda rostfritt stål, till bänkskiva, fronter, fläktkåpa och benstomme. Ett kompletterande högskåp i betsad ek rymmer en integrerad kyl och frys samt skafferi och skapar en effektfull materialkontrast. Badrummen präglas av en gedigen materialpalett i dova färger. Väggar och golv är klädda i ljust grå kalksten, blandarna är mattsvarta. Handfat och spegelskåp av klassiskt snitt, tvättpelaren är placerad i en egen nisch. I nära anslutning till huset finns HG7s gym- och relaxavdelning, behandlingsrum, biorum, garage, en gemensam innegård samt lek- och aktivitetsrum.

Bostäder i projektet

Sortera genom att klicka på rubrikerna

Lägenhetsnummer Boarea Rum Avgift Våning Pris Status Planritning
51:0903 55 kvm 3 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0904 60 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0905 66 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0906 72 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0907 76 kvm 3 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
62:0901 39 kvm 1 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
61:0902 65 kvm 3 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
61:0901 58 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0902 38 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -
51:0901 48 kvm 2 kr/månad -1 0 kr Försäljning -