Gärdet

Sandhamnsgatan 75 D

Med högt läge (4 tr ) och balkong i perfekt sydvästläge ligger denna välplanerade lägenhet. Lägenheten har i linje med Oscar Properties projekt utrustats med både mycket påkostade och stilfulla materialval. Kök, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning med generös takhöjd om 2,75 m, 6 meter panoramafönster från golv till tak samt utgång till balkongen med underbar utsikt över Djurgården. Stort sovrum. Sobert inrett badrum med dusch och tvättpelare. Hall med bra förvaring. Tillträde i slutet av november. För mer info om projektet. http://79park.se/ Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermal
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 48 m2

Pris / Bud

4 300 000 kr

Visning

  • Lägenheten är ej färdigställd och kan ej visas. Tillträde i november.

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

3 054 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV och Bredband(basutbud)

Kontakta mäklare

Gärdet

Sandhamnsgatan 75 D

Interiör

På det lummiga och populära gärdet för Oscar Properties och de prisbekönta arkitekterna BIG upp en nyskapande fastighet med mycket höga ambitioner ifråga om arkitektur och design. Med  högt läge ligger denna underbara lägenhet för den som uppskattar modern design när den är som bäst. Specialdesignat kök från Varenna Poliform med en rejäl matplats och sagolikt fönsterparti från golv till tak. Bänkskivor och stänkskydd i grå kalksten. Exklusiva vitvaror från Miele och blandare från Dornbracht. Köket öppnar upp mot matplats och sällskapsrum som även det badar i ljus via ännu ett panoramafönster med utgång till den soliga balkongen syd/väst. Generöst sovrum med två garderober. Stilrent badrum med ljusa granitkeramikplattor på golv och väggar. Specialritat tvättställ i marmorkomposit och blandare från Dornbracht. Vägghängd wc från Duravit, handukstork och tvättpelare. Lägenheten har 2,75 meter i takhöjd och har genomgående vackra vitpigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme. Trevlig hall med bra förvaring. 

Lägenheten säljs på ritning då den ej är färdigställd. Tillträde i November.

Förening

Brf Stettin 7 är en så kallad äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen består av 169 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt, en förskola som till största delen kommer vara upplåten med bostadsrätt samt åtta lokaler som upplåts med hyresrätt. Garage med 133 st garageplatser varav 93 st hyrs ut till föreningens medlemmar (2 000 kr/mån) samt 8 st MC-platser för (1 000kr/mån). TV och bredband levereras av Ownit. Till lägenheten hör ett källarförråd. Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp (1138 kr) och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren (455 kr). 

För mer informationen om projektet se bifogade filer samt Oscar Properties hemsida: https://oscarproperties.com/projekt/79-park/

Fastighet

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Stettin 7. Fastigheten färdigställs 2018 med adresserna Sandhamnsgatan 75–83. Den totala bostadsytan är 13 139 kvm och den totala lokalytan är 1 325 kvm. Gemensamma utrymmen genom tre takterrasser, innergård samt barnvagns- och cykelförråd. 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område