Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D

Unik trea i Cigarrfabriken belägen högst upp i huset med balkong längs med hela lägenheten. Vidsträckt utsikt över staden och Karlbergsslott. Stora spröjsade glaspartier med fint ljusinsläpp. Bra planlösning med centralt placerat sällskapsrum och sovrum på vardera sidan om rummet. Externt förråd tillhör lägenheten. Snart tillträde möjligt! För fler illustrationer för projektet Industriverket se; http://oscarproperties.com/projekt/industriverket/
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 63 m2

Pris (eller bud)

7 500 000 kr

Visning

  • Ring för privat visning!

Antal Trappor

6

Hiss finns

Avgift

3 905 kr/mån

Värme, Vatten, Bredband, Kabel-tv (grundutbud) och IP-telefoni

Kontakta mäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 22 D

Interiör

I Ciggarfabriken del av Industriverket ligger denna unika och yteffektiva lägenhet om 3 rum och kök. Belägen högst upp i huset med balkong längs med hela lägenheten. Vidsträckt utsikt över staden och Karlbergs slott. Öppen planlösning med noga utvalda och högkvalitativa materialval. Stora fönsterpartier med Industrikaraktär.

Genomgående vita väggar och ljuspigmenterade ekplankgolv av trälamell. 

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier mot balkongen.

Sovrum 1 Generöst sovrum med rogivande utsikt. Walk-in closet.

Sovrum 2 Möjligt gästrum/barnrum/ungdomsrum alternativt arbetsdel/bibliotek.

Köket har lackade luckor i bruten vit kulör och beslagning i svartoxiderad brons, bänkskiva i ljus stenkomposit, underlimmad ho i rostfritt stål, varmluftsugn och infälld induktionshäll samt helintegrerad kyl, frys och diskmaskin.

Badrum med golv i ljus granitkeramik samt väggar i granitkeramik, tvättställ, vägghängd wc-stol med dold cistern, dusch, stor infälld spegel, elburen komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt skåpsförvarig på vägg.

Hall med garderobsförvaring samt hatthylla med klädstång.

Tillhörande externt förråd i källaren. 

För ytterligare information och frågor vänligen maila maria.rockborn@alexanderwhite.se. 

Förening

Brf Cigarrfabriken bildades 2015 och är en äkta förening som äger marken. Brf Cigarrfabriken består av 50 lägenheter och omfattar adresserna Igeldammsgatan 22 D-E. Cigarrfabriken är del av Industriverket, en av tre industribyggnader som konverterats av Oscar Properties och som stod klart för inflyttning under 2017. Fastighetbeteckningen är Stockholm Isbrytaren 53 och byggnaden består av 7 våningsplan och två trapphus. Lägenhetsfördelningen är 1-5 rum. Till lägenheterna hör ett förråd i eller utanför lägenheten. Gemensamma utrymmen i byggnaden är cykelförråd/barnvagnsrum, innergård och sophanteringsrum. 

 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Sydvästra Kungsholmen

Sydvästra Kungsholmen är öns kanske mest natursköna område. Från Fredhälls klippor blickar du ut över hela södra Stockholm och i närheten ligger välbesökta Rålambshovsparken. Klipporna är mycket populära badställen på sommaren och uppe på branten står husen som ovanligt fina exempel på funktionalism. En annan del av området är tidningskvarteren i Marieberg med gångavstånd till vattnet, Essingeöarna och Södermalm. Oavsett adress så är detta en lite lugnare del av Kungsholmen, ett område med omedelbar närhet till naturen och vattnet.

Upptäck detta område