Östermalm

Grevgatan 52

Praktfull sekelskiftestrea med genomgående planlösning och balkong med förmiddagssol mot stillsam gård. Generösa umgängesytor med vacker takstuckatur, fungerande kakelugn och smakfullt kök. Master bedroom med bra förvaring och on-suite badrum i hög standard. Sovrum två med sovloft och fönster mot gård. Inflyttningsklart boende på attraktiv adress någon minut från Karlaplan och trevliga restauranger som Broms och Daphnes.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 80.7 m2

Pris / Bud

8 300 000 kr
Senaste bud: 8 500 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

2

Hiss finns

Avgift

2 551 kr/mån

Bredband

Kontakta mäklare

Östermalm

Grevgatan 52

Genomgående trivsam bostad med generös takhöjd, furugolv och goda ljusinsläpp. 

Entré till välkomnande hall via pardörr med gallergrind. Bra förvaringsmöjligheter via två garderober. Avhängning via hatthylla. 

Generöst vardagsrum med vacker takstuckatur, goda möbleringsytor och två stora fönster som skänker ljus. Pampig och fungerande kakelugn förhöjer rummets karaktär. Kök i sober mörkgrön ton smälter in i rummet. Bänkyta och stänkskydd i Carraramormor. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin, ugn, induktionshäll och integrerad kyl/frys. Bra förvaring via skjutlådor och skafferi. 

Master bedroom inrymmer plats för dubbelsäng, ev spjälsäng och bra förvaring via stora platsbyggda garderober. Dubbeldörrar leder ut till bostadens balkong i trivsamt gårdsläge. Påkostat on-suite badrum med marmorklädda väggar och golv. Utrustat med spotlights i tak, dubbla tvättställ med tillhörande kommod, kombinerad tvätt/torktumlare, dusch med avskiljande glasvägg och golvvärme. 

Hemmets andra sovrum har praktiskt sovloft i bra storlek och platsbyggd bokhylla. Rummet inrymmer med lätthet säng, skrivbord och byrå. 

Separat WC med golv i kalksten, vägghängd WC och tvättställ. 

Till bostaden hör ett källarförråd om cirka 8 kvm. 

Förening
Brf Linné är en äkta bostadsrättsförening som består av 11 stycken bostadsrätter fördelade på 981 kvm samt två lokaler med hyresrätt fördelade på 246 kvm uthyrd till klassiska fotostudion Uggla. Huset stod klart 1902 och föreningen bildades 2002. Föreningen äger marken. Låg belåning om 3.186 kr/kvm boarea. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt samtal med styrelsen, 2018-10-30. Föreningen följer en underhållsplan. 

Föreningen är ansluten till Telenor för TV, bredband och telefoni. 

Var medlem står kostnaden separat för uppvärming via el och varmvatten till lägenheten. 

Som medlem har man tillgång till trevlig innergård med trädäck och utemöbler. Här finns även plats för cyklar.

Utförda renoveringar
2018 Ommålning av fönster/balkong dörrar in- och utvändigt mot gården samt installation av energi fönster. 
2017 Trädäck och utemöbler för gård
2013-2017 Löpande underhåll.

2013 Föreningen tog en kredit om 3 Mkr för renovering av gård och gårdsbjälklag. 
2007 Råvinden exploaterades. 
2007-2010 Stambyte, takmålning, takvärme, fönster mot gatan, nedre del av fasad mot gatan, kodlås port, källaren, hissmaskineri, hissinredning, elstammar, elcentral, rök och vent.kanaler, gatuporten, anslutning till fjärrvärmenätet för varmvatten som betalas efter förbrukning, fasad mot grannfastighet, ny avloppsanslutning i gatan, renovering av den ena hyreslokalen. 
2008 OVK besiktning utförd
2000 Trapphuset renoverades

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning 2017

Stadgar

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Karlaplan

Karlaplan är en så kallad stjärnplats – en plats där gatorna Karlavägen, Narvavägen, Östermalmsgatan, Lützengatan och Styrmansgatan möts i formen av en stjärna. Flera gator kantas av bänkar och alléer och området är perfekt för promenader. Karlaplan har det mesta när det kommer till service och i utbudet ingår bland annat Fältöverstens över femtio butiker och restauranger. Det här är en lugnare del av Östermalm med mindre trafik och ett långsammare tempo. Vackra kvarter och gator där de boende får vara i fred och kan leva ett bekvämt stadsliv utan att känna storstadsstress.

Upptäck detta område