Svinninge

Hästängsuddsvägen 8F

Smakfullt studiohus om totalt 33 kvm med egen tomt. Fullt utrustat kök, stort badrum och rymligt sovloft. Vardagsrum med fönster från golv till tak och takhöjd om ca 3,7 meter. Stor uteplats i sydväst. Egen parkeringsplats och separat förrådsbyggnad.
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 21 m2 + 12 m2

Pris / Bud

1 650 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Avgift

2 281 kr/mån

Kontakta mäklare

Svinninge

Hästängsuddsvägen 8F

Interiör

Entréplanet har ett generöst och ljust vardagsrum med en härlig takhöjd. Gott om plats för möblering. Stor terrass med sol från förmiddag till sen kväll. Tak över den västliga delen av terrassen. Smakfullt grått kök från HTH med infälld ho, läderlindade beslag i mässing och spotlights under köksskåpen. Integrerad kyl/frys, diskmaskin och kombi-ugn/micro från Siemens. Matplats för upp till 6 personer. Stilrent badrum med golvvärme, handdukstork och dusch med vikdörrar. Tvättmaskin med torktumlarfunktion från Siemens. Sovloftet har en generös sovyta och en klädkammare. Trappräcke och räcke för sovloft monteras inom kort.

Brf Svinningehusen omfattar 24 bostäder och säljer nu sista bostaden i etapp 1. Tillträde omgående om så önskas.

På promenadavstånd finns badplats och båtplatser. Goda kommunikationer med busshållplats ett stenkast från tomten som dagtid trafikeras fler gånger per timme. Bilväg cirka 25 minuter till Stockholms innerstad och 15 minuter till Täby Centrum.