Norra Djurgårdsstaden

Gasklockan

Pågående

Välplanerad tvårumslägenhet med utsikt mot väster och Kungliga Norra Djurgårdens naturområde. Stora fönsterpartier med fönsterbänkar djupa nog att sitta i ger bostaden karaktär. Balkongen med sen eftermiddagssol blir en förlängd sällskapsdel under den varmare tiden på året.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 55 m2

Pris / Bud

7 175 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Antal Trappor

22

Avgift

3 732 kr/mån

Kontakta mäklare

Norra Djurgårdsstaden

Gasklockan

INTERIÖR

Välplanerad tvårumslägenhet med utsikt mot väster och Kungliga Norra Djurgårdens naturområde. Stora fönsterpartier med fönsterbänkar djupa nog att sitta i ger bostaden karaktär. Balkongen med sen eftermiddagssol blir en förlängd sällskapsdel under den varmare tiden på året. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning med pardörrar till intilliggande sovrum. Badrummet med dusch är klätt i en räfflad granitkeramik som tillsammans med spegelglas och specialdesignade armaturer skapar en exklusiv känsla.

Denna lägenhetstyp finns även tillgänglig på fler våningsplan med priser från 5 200 000 kr till 7 175 000 kr. Gå gärna in på https://oscarproperties.com/projekt/gasklockanwip/ för att se aktuellt utbud och priser.

PROJEKTET

Med Gasklockan skapar Oscar Properties ett nytt landmärke som sätter tonen för utvecklingen av området Gasverket i Stockholm. På gångavstånd finns såväl Lidingö och Stockholms skärgård som tunnelbanan, Östermalm och innerstadens centrum, men livet kan le vas här. Här rustas Gasverkets gamla industriområde upp och byggs om till en levande stadskärna med restauranger och butiker, gallerier och kulturscener. Med tjänster och service som förenklar din vardag bara en knapptryckning bort genom husets unika boende-app är Gasklockan ett boende utöver det vanliga.

Gasklockan är ritad av Herzog & de Meuron, en av vår tids allra mest tongivande arkitekter. De står bakom uppmärksammade byggnader från hela världen, som Olympiastadion i Peking och Tate Modern i London. Grönområdet runt Gasklockan är signerat Piet Oudolf, en av världens främsta trädgårdsdesigner, inte minst känd för The High Line i New York, den tidigare upphöjda järnvägen på nedre Manhattan som idag är en grön oas för stadens invånare.

Gasklockan planeras att stå färdig för inflytt 2022. Läs mer om utvecklingen av Gasverksområdet: http://www.gasverket.se/

Bilderna på hemsidan är renderingar och viss avvikelse från verkligheten kan förekomma. (Observera att vissa avvikelser rörande bilagda utsiktsfoton kan föreligga då dessa är fotograferade med drönarteknik och syftar till att ge en uppskattning av den utsikt den framtida lägenheter kommer att ha).

 

image

Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdstaden växer just nu fram invid Husarviken södra strand och är ett av Stockholms mest spännande bostadsområden. Området ligger på stadens gamla gasverksområde och den nya bebyggelsen integreras med arkitekten Ferdinand Bobergs K-märkta tegelbyggnader. Dessa ger området karaktär och kommer så småningom att inrymma allt från saluhall till gallerier och hotell. Redan idag finns det gott om service i form av lekplatser, restauranger och caféer. Här har du också nära till kultur, fritidsaktiviteter och vatten. Naturen ramar in kvarteren och goda kommunikationer knyter stadsdelen till resten av Stockholm. Utefter Husarviken finns solbryggor och strandpromenader samt broar över till Norra Djurgårdens naturområde med skogar, motionsspår, värdshus och Stora Skuggans 4H-gård.

Upptäck detta område

Norra Djurgårdsstaden

Tillbaka till projektet