Östermalm

Östermalmsgatan 32

Genuin 20-tals charm högt upp i huset på 3 trappor med fri vy mot Danderydsplan. Belägen i de pittoreska kvarteren invid vackra Danderydsgatan och sagolika Lärkstan. Välplanerad tvåa med rymligt sovrum och social yta. Varsamt renoverade ytskikt där man har behållit de äldre detaljerna som serveringsskåp, skafferi, spegeldetaljer på fönster och dörrar. Kök och toalett/dusch i bra skick. Lugn och trevlig gata med närhet till natur och stadspuls. 10 minuters promenadavstånd till Stureplan.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 53 m2

Pris / Bud

4 950 000 kr
Senaste bud: 4 900 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

3 050 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV

Kontakta mäklare

Östermalm

Östermalmsgatan 32

Interiör

Välkommen till denna välplanerade tvåa i attraktiva kvarter invid Lärkstan. På tredje våningen i en ståtlig fastighet på Östermalmsgatan/Danderydsgatan finner vi denna trivsamma lägenhet med vackra originaldetaljer, serveringsskåp goda förvaringsmöjligheter, generös takhöjd och stora fönster med fri vy mot Danderydsplan.

Hallen bjuder på gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Här ligger vackra ljuslaserade furutiljor på golvet och väggarna är målade i ljusgrå ton. Befintligt avhängningsutrymme. Härifrån ansluter wc.

Vidare från hallen kommer man in i vardagsrummet som har ordentligt med plats för både matsalsgrupp och soffmöbler. Även här vackra ljuslaserade trägolv som är genomgående i hela lägenheten och väggarna är målade i trivsam  ljusgrå ton. Stort fönster mot lugna Östermalmsgatan. Inbyggd originalgarderob som rymmer mycket förvaring. 

Sovrummet är generöst tilltaget och har gott om plats för en stor dubbelsäng, arbetsbord samt övrigt önskat möblemang. Väggarna är målade i en vacker vit ton vilket bryter snyggt av mot de detaljerade gråa garderobsluckorna. Här ansluter det helkaklade duschrummet med golvvärme. 

Köket som är renoverat 2016 med fönster mot gatan har öppning från hallen samt vardagsrum. Moderna luckor i kombination mot vackra snickerier och serveringsskåp erbjuder bra arbetsytor och förvaring i både under- och överskåp samt i skafferi. Välutrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl/frys. 

Sammantaget är detta ett synnerligen trivsamt och rofyllt boende på 53 välplanerade kvadratmeter. Läget på en av Östermalms exklusivaste adresser erbjuder direkt närhet till stadens mest centrala delar samtidigt som man med bara en kort promenad når stora grönområden som Humlegården och Lill Jansskogen som erbjuder bra möjligheter för motion och avkoppling. I närheten har man flertalet buss och T-bane kommunikationer. Runt hörnet har man det omtalade nyöppnade bageriet/ cafét Mr cake. Även trevliga konstgallerier i kvarteret.

Förening

Brf Näktergalen 24 är en äkta förening som består av 17 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Omfattar adressen Östermalmsgatan 32. Välskött fastighet och förening med god ekonomi där följande renoveringar har gjorts:

Fasad renoverad 2008

Elstigare utbytta 2009

Stammar delvis relinade 2010

Hiss renoverad 2011

Värmeväxlare utbytt 2012

Ommålning plåttak 2017

Fönstermålning mot innergård och installation eldörr i entrén 2018

Utbyte tegeltak- planerat för 2019

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Årsredovisning.pdf

Stadgar.pdf

Sök garageplats

Undersökningsplikt

image

Humlegården

Humlegården är Östermalms centrala park – en grön oas omgärdad av händelserika citykvarter. På gångavstånd ligger nöjesdistriktet Stureplan, skandinaviska och internationella modebutiker samt avkoppling i form av parkområden och Sturebadet. Området passar den som vill leva nära Stockholms största nöjes- och shoppingstråk, men samtidigt kunna dra sig tillbaka för avkopplande promenader, umgänge med familjen och privata middagar på mysiga restauranger.

Upptäck detta område