Östermalm

Linnégatan 17 A, 5 tr

Högt upp i nyrenoverad funkisfastighet ligger denna mycket välplanerade tvåa. Stor härlig balkong i soligt söderläge med utsikt över takåsar och mot Humlegården. Hemtrevligt sällskapsrum med väl tilltagen plats för både matbord och soffgrupp. Lägenheten badar i ljus tack vare stora fönsterpartier. Välutrustat kök med vita snickerier, bänkskiva i ek samt nya vitvaror (diskmaskin och kyl/frys). Sovrum med plats för en 160 cm säng. Stilfullt badrum i vitt med dusch och golvvärme. Vacker ekparkett samt klinker med golvvärme i kök. Mycket välskött och totalrenoverad fastighet.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 40 m2

Pris / Bud

3 975 000 kr
Senaste bud: 3 975 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Avgift

1 758 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)

Kontakta mäklare

Östermalm

Linnégatan 17 A, 5 tr

Interiör

Varmt välkommen till en perfekt planerad lägenhet i bästa läge i hjärtat av Östermalm. Lägenheten ligger på våning 5 med stor solig balkong i söderläge utan en skuggande balkong ovanför sig. Från balkongen har du utsikt över takåsarna och mot Humlegården. Stort luftigt sällskapsrum med ett mycket stort tidstypiskt funkisfönster samt utgång till den soliga balkongen. Tack vare sällskapsrummets disposition får man plats med både soffgrupp och matplats. Köket är renoverat 2006 och har ny kyl och frys, ny diskmaskin, ugn, spishäll, micro och vacker bänkskiva i ek samt gott om förvaring. Trivsamt sovrum med plats för en 160 cm säng. Stilfullt badrum med vitt kakel, svarta klinker, dusch, golvvärme, infällda spotlights samt kommod. Förberett för tvättmaskin. Trevlig hall med plats för ytterkläder och en intilliggande garderober. Sober tidsenlig ekparkett i sällskapsrummet och klinker med golvvärme i köket. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Brf Guldfisken 7 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2001 och
upplåter 47 bostadsrätter och 2 uthyrda lokaler. Föreningen har en mycket
god ekonomi då man de senaste åren har sålt av både råvind och två
hyreslägenheter. I föreningen finns garageplatser att förfoga för 2 500
kr/mån, till dessa råder en intern kö på.

Fastighet

Klassisk funkisbyggnad om fem plan plus vindsvåningar uppförd 1939-1940. Total bostadsyta om 1843 kvm. 

Omfattande renoveringar har utförts under åren 2002 till 2010 så som rörstambyte, elstambyte, fönsterrenovering, omputsning av fasad mot gård, renovering av balkonger mot gård, omläggning av tak samt ombyggnation av råvinden. Fasad inkl. balkonger samt trapphus renoverat 2015. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. I huset finns vidare en stor gemensam tvättstuga med 3 maskiner, 1 torktumlare, 2 stora torkskåp samt mangel och annan användbar utrustning. Trevlig innergård. Garage (intern kö). Internetleverantör ComHem, fiber är indraget till alla lägenheter under 2017.

 

image

Östermalmstorg

Östermalmstorg är Östermalms hjärta och knutpunkt och här möter röda linjen stadsdelens omvittnade charm. Vid torget ligger den klassiska saluhallen och i alla riktningar sträcker sig gator fulla av restauranger och butiker. Runt och omkring Östermalmstorg bor invånarna mitt i en stor stad med ett internationellt storstadsutbud. Här heter kvarterskrogarna PA&CO, Riche och Teatergrillen. Söndagarna kan spenderas på Dramaten eller på Armémuseum och på kvarterets butiksskyltar står det Gucci, Louis Vuitton och Prada.

Upptäck detta område