Vasastan/Östermalm

Frejgatan 4

Smakfull och högt belägen sekelskiftestvåa med genomgående planlösning, generös takhöjd och bevarade tidstypiska detaljer. Vardagsrum med två stora fönster i ogenerat läge. Kök med matplats och generös balkong mot gård. Inflyttningsklart och välplanerat boende i perfekt läge med fina grönområden och parker inom några minuters promenad.
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 62 m2

Pris / Bud

4 975 000 kr
Senaste bud: 5 075 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

3

Hiss finns

Avgift

2 861 kr/mån

Värme, Vatten, Obl. tillägg för bredband och balkong 286kr/mån tillkommer

Kontakta mäklare

Vasastan/Östermalm

Frejgatan 4

Entré till hall med vackert trägolv med breda tiljor i ljust grå ton. Generös takhöjd skapar härlig rymd i hela bostaden. I hall finns avhängningsmöjligheter via hatthylla.

Från hall nås trivsamt kök med matplats, goda arbetsytor och bra med förvaring. Maskinell utrustning bestående av diskmaskin, spis med induktionshäll, kyl/frys och kolfilterfläkt. Köket får rikligt med ljus via dubbeldörrar som leder ut till generös balkong mot innergård. 

Stort socialt vardagsrum med två stora fönster som skänker ljus. Goda ytor för soffgrupp, matsalsmöbel och övrigt möblemang.

I passage mot sovrum finns bevarad garderob som inrymmer gott om förvaring. Rofyllt sovrum beläget mot stillsam gård är väl avvägt för dubbelsäng och sängmöbel. Ytterligare förvaring via garderob med skjutdörrar upp till tak.  

Väldisponerat badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare, duschhörna med vikdörrar i glas, wc, tvättställ och högskåp. Spotlights i tak. 

Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Förening

Brf Frejgatan 4 är en äkta förening som består av 32 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt belägna i byggnad från 1902. Föreningen äger fastigheten som förvärvades 2011. Den totala boarean uppgår till 1.667 kvm och lokalarean 84 kvm.

Som medlem har man tillgång till gemensam innergård samt tvättstuga i markplan med Mielemaskiner. Cykelförvaring på gård eller i källare. Till varje bostadsrätt finns ett källarförråd. Inga planerade avgiftsförändringar, 2018-12-20. Kabel-tv samt bredband via ComHem debiteras med en obligatorisk avgift 211 kr/månad. Balkongtillägg 75 kr/mån tillkommer aviften.

Utförda renoveringar
2017 OVK, tätskiktsarbete gård
2012 Radonmätning
2011
Stambyte, el, fasad samt renovering av samtliga fönster.
2009-2011 Byggnation av tre bostadslägenheter i tidigare använt vindsutrymme.
2008 Energideklaration

Planerade renoveringar
Våren 2019 kommer föreningen se över fönstermålning och inoljning av entrédörrar. Om några år beräknas en större renovering av gård.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 2,5 % av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbelopp som tas ut per pant. Föreningen accepterar övernattningsändamål samt andrahandsuthyrning, vid uthyrning debiteras ägaren med en avgift om 10 % av aktuellt prisbasbelopp vilket motsvarar ca 4 480 kr/år. Föreningen accepterar i nuläget inte juridiska personer som medlemmar i föreningen.

Energideklaration utförd: 2010-11-06, 194 kWh per kvm och år.

För yttligare information, vänligen besök föreningens hemsida http://frejgatan4.se