Östermalm

Danderydsgatan 28

Optimalt planerad trea i sekelskiftesfastighet med balkong och kakelugn. På fyra trappor upp med hiss, arkitektritad med smakfulla materialval och färger. Ljust, luftigt kök med balkong i sydost. Stort vardagsrum med stora fönster och fungerande kakelugn. Platsbyggd förvaring i sovrum samt hall. Badrum helt i marmor med platsbyggd förvaring samt dold tvättmaskin och torktumlare. Kommunikationerna till bostaden är mycket bra, med flertalet busslinjer och T-bana.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 92 m2

Pris / Bud

8 995 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

4

Hiss finns

Avgift

3 510 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband

Kontakta mäklare

Östermalm

Danderydsgatan 28

Interiör

Hall
Entrédörr med gallergrind. Lägenheten är utrustad med larm. I hallen finns platsbyggda garderober och plats för avhängning. Vackert schackrutigt marmorgolv. Innanför hallen finns ett halvrum med platsbyggd bokhylla och plats för sittplats och exempelvis byrå. 

Kök
Platsbyggt kök från HTH. Här finns plats för matbord för ca 6-8 personer (säljarna har suttit upp till 12 personer i köket). Från köket når man den nybyggda balkongen i sydostläge där man i ogenerat läge kan njuta av frukost och lunch i solen. Köket är utrustat med integrerad kyl, frys och diskmaskin samt vinkyl och varmluftsugn (Siemens). Dold fläkt i induktionshällen från Bora, blandare från Vola. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och eventuell matsalsmöbel för den som önskar. Trevlig utsikt mot Danderydsgatan via två stora fönster. I rummet finns även en kakelugn med nyrenoverade rökkanaler. 

Sovrum 1
Master bedroom är ett mycket charmigt rum i lugnt gårdläge med plats för 180-säng. Gott om plats för förvaring i de platsbyggda garderoberna.

Sovrum 2
I fil med Master bedroom ligger det lite mindre rummet. Passar bra som barnrum alternativt arbetsrum eller gästrum. Även det i lugnt läge mot gården. 

Badrum
Vackert och påkostat badrum helt inrett i marmor. Diskret tvättpelare bakom platsbyggda dörrar med tvättmaskin och torktumlare (Siemens 2017). Badrummet är utöver det utrustat med dusch, wc, handfat med förvaring under, spotlights i taket och golvvärme (el). Blandare från Vola. 

Övrigt
Hela lägenheten renoverades varsamt tillsammans med arkitekt 2017. 

Förening

Brf Vakteln 4-5 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2015. Det finns 53 lägenheter varav 4 hyresrätter (total kvadratmeteryta hyresrätter: 396 kvm) och 2 lokaler. Föreningen äger marken.

Det finns inga beslut om kommande avgiftsförändringar finns (2019-0123). Årsredovisning för 2018 finns from 20 juni 2019. Föreningen har under 2018 amorterat 3,2 mkr på sina lån. De har 62.906.609 kr i lån per 181231. 

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, omklädningsrum med dusch samt pentry, cykelrum, barnvagnsrum, soprum

Överlåtelseavgift 1 163 kr betalas av köpare. Pantsättningsavgift 465 kr

Föreningen tillåter delat ägande. Juridisk person godkänns inte.

Fastighet

Kommande/Gjorda renoveringar: Råvinden, med en yta på ca 435 kvm har man beslutat om att sälja. Upphandling pågår i dagsläget. Taket kommer att läggas om samt uppdatera taksäkerhetsskyddet samt hissarna kommer att ses över vid kommande vindsbyggnation. 

Utförda renoveringar:
2018 Fönsterrenovering (byte av dåligt trä samt ommålning)
2018 Byte torkskåp
2017 Renoverade rökkanaler
2015-2017 Partiella stambyten vid vissa renoveringar av lägenheter
2016 Byte av hiss
2014 Byte av torktumlare i tvättstuga 
2010 Undercentral fjärrvärme, cirkulationspumpar, reglering mm.
2005 Tvättstuga våtrum samt tvättmaskiner
1984 Stambyte gathus 30 samt 30A
1987 ca stambyte gårdshus 28B
1984 Fasad och puts på innergård
1975 Stambyte i gårdshus 28A
1975 Stambyte gathus 28
1975 Fasad och puts på gatufastigheten

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Humlegården

Humlegården är Östermalms centrala park – en grön oas omgärdad av händelserika citykvarter. På gångavstånd ligger nöjesdistriktet Stureplan, skandinaviska och internationella modebutiker samt avkoppling i form av parkområden och Sturebadet. Området passar den som vill leva nära Stockholms största nöjes- och shoppingstråk, men samtidigt kunna dra sig tillbaka för avkopplande promenader, umgänge med familjen och privata middagar på mysiga restauranger.

Upptäck detta område