Vasastan

Sveavägen 134, BV

ACCEPTERAT PRIS Ljus och fin trea på entréplan, centralt belägen med närhet till all tänkbar service och stora grönområden. Lägenheten har bygglov för två franska balkonger samt utrymme att göra om till en fyra med två badrum. Bevarade originaldetaljer så som fiskbensparkett, speglade dörrar och fina serveringsskåp. Fönster i två väderstreck. Äldre kök och badrum vilket ger möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden. Välkomna att kontakta mäklaren för visning.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

3 / 81 m2

Pris / Bud

5 395 000 kr
Senaste bud: 5 395 000 kr

Visning

  • Privat visning enligt överenskommelse.

Antal Trappor

NB

Hiss finns

Avgift

4 214 kr/mån

Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Kontakta mäklare

Vasastan

Interiör

Hall
Generös hall med goda förvaringsmöjligheter samt avhänging. 

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Bygglov för fransk balkong från vardagsrummet finns. Här finn gott om utrymme för matplats, soffgrupp och övrigt möblemang man önskar i ett vardagsrum. Fiskbensparkett. 

Kök
Äldre kök med utrymme för modernisering. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskho. Linoleumgolv i kök samt serveringsgång. 

Master Bedroom
Generöst sovrum som idag är möblerat med en stor dubbelsäng, sängbord. Plats för skrivbord. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet om ca 4,3 kvm. Möjlighet att göra om walk-in closet till ett andra badrum om önskas. Linoleumgolv. 

Sovrum 2
Ljust sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng om önskas, sängbord, garderober och skrivbord. Fiskbensparkett. 

Badrum
Äldre badrum med vitkaklade väggar, badkar, handfat och WC.  

Förening

Bostadsrättsföreningen Killingen 38 bildades 2006 och fastigheten förvärvade mark och hus 2013. Välskött förening med stabil ekonomi. 

Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med adress Sveavägen 134. Fastigheten byggdes 1937 och har värdeår 1989. Den totala byggnadsytan uppgår till 2 851 kvm varav 1 789 kvm är bostadsrättsyta och 1 053 kvm är lokalyta. 

Lägenhetsfördelning:
30 st 1 rok
10 st 2 rok
1 st 3 rok

Föreningen hade vid 2017 års slut 6 stycken bostadshyresgäster. 2 lägenheter återgick under våren 2018 till föreningen och såldes, vilket innebar att delar av föreningens lån kunde amorteras och föreningens ränteutgifter minskas. Ytterligare en lägenhet avses avyttras samt diskussioner först kring ytterligare avyttring av vind. 

Utförda renoveringar:

Stambyte 1989
Fönsterrenovering 2014
Stamspolning 2014
Balkongrenovering 2015
Hissrenovering 2015
Byte låssystem 2015
Rörrenovering 2016
Målning trapphus 2016

Övriga gemensamma utrymmen i föreningen: Tvättstuga (Källaren)

Överlåtelseavgift: 1 138 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift: 455 kr

Föreningen är frivilligt momsregistrerad. 

Område

Bostaden är belägen på ett mycket eftertraktat invid Vanadislunden. Promenadavstånd till trendiga Roslagsgatan och Odengatan med ett generöst utbud av restauranger, caféer och butiker. Det är även nära till både bussar, T-bana samt Roslagsbanan. För den som gillar friluftsliv och gröna promenader ligger både Hagaparken med Brunnsviken samt Liljansskogen i närheten och med buss tar man sig enkelt till Kungliga Djurgården. 

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område