Gärdet

Östhammarsgatan 70-72, 5 tr

Unik chans att förvärva en av de få 5:or som fanns i det populära projektet Tegeludden. Lägenhet ligger på plan 5 med härligt ljusinsläpp och två balkonger med vidsträckt utsikt. Lägenheten har en mycket tilltalande och flexibel planlösning och är fördelad på kök, matplats & sällskapsrum i öppen planlösning med utgång till den ena balkongen i sydost. Fyra sovrum och två badrum. Interiören går i sobra naturmaterial. Köken är unikt framtagna och platsbyggda av Lappvattnets Snickeri, likaså badrumsinredningen och de skräddarsydda skjutdörrsgarderoberna. Då lägenhet ej är färdigställd kan den ej visas utan säljs på ritning.
  • Bilder
  • Planlösning
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

5 / 127 m2

Pris / Bud

11 250 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklare för visning

Antal Trappor

5

Hiss finns

Avgift

5 809 kr/mån

Värme, Värme, hushållsel debiteras separat efter förbrukning

Kontakta mäklare

Gärdet

Östhammarsgatan 70-72, 5 tr

Interiör

Med underbart högt läge ligger denna exceptionella lägenhet om 127 kvm med två soliga balkonger. Sällskapsytor om 79 kvm med synnerligen bra disposition där alla funktioner är tydliga och lättmöblerade. Sobert topprustat kök som är platsbyggt av Lappvattnets snickeri med bänkskiva i Carraramarmor och generös köksö. Plats för matsalsbord för större middagar och soffgrupp. Stora fönsterpartier och utgång till den ena balkongen i sydost. I anslutning ligger ett av de 4 sovrummen som med fördel kan nyttjas som matsal. Två stilfulla badrum även de inredda i Carrara marmor. Det ena med badkar och det andra med inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt dusch. 3 st sovrum varav ett med utgång till den andra balkongen i nordväst. Golv och fönster i vitpigmenterad ek. Måttanpassade garderober med släta dörrar i kulör lera, l från Lappvattnets Snickeri samt rostfria dörrtrycken med cognacsfärgat läder. För mer beskrivning av inredningen se bifogad materialbeskrivning. Gå gärna även in på projektets hemsida http://tegeludden.se/ 

Lägenhet är ej färdigställd så den köps på ritning. 

Förening

I Aros regi uppförs en fastighet med åt Brf Tegeludden i 10 plan varav 2 är under mark. Bostadsyta 6 432 kvm och lokalyta 107 kvm. Föreningen består av 114 lägenheter, 2 lokaler och ett garage med 56 garageplatser. Garageplatserna kostar 2000 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen: Tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Källarförråd. 

Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal med leverantör av bredband, tv, telefoni och hemförsäkring. 
Fastigheten är ansluten till fibernät i ett s.k. "öppet nät" . 

 

Område

Underbart läge invid Ladugårdsgärdet. Perfekt för den som vill ut och röra på sig med löp- och skidspår, utomhusgym och Kampementsbadet utanför dörren. Runt hörnet ligger dessutom både Friskis Svettis och SATS. I området ligger även en trevlig ICA butik och flera restauranger och caféer. Vill man ta sig ner på stan så går buss 1 på Sandhamnsgatan eller T-bana på Värtavägen eller varför inte ta en kort promenad över Gärdet till Östermalm. 

Ladda hem dokument och besök webbsidor

Undersökningsplikt

image

Gärdet

På Gärdet bor invånarna mitt i och alldeles i närheten av några av Stockholms vackraste miljöer. Gärdesfältet är områdets gröna lunga och perfekt för promenader och tidiga löprundor. Runt hörnet ligger Djurgården med sina mysiga gångstigar, Rosendahls trädgårdar och välkända besöksmål som Gröna Lund och Vasamuseet. Husen runt Gärdet är fina exempel på exklusiv funkis med stor detaljrikedom och området fångar den finaste av småstadskänslor. Kvarter där många grönytor och ett bekvämt boende blandas med goda kommunikationer och närheten till storstaden Stockholm.

Upptäck detta område