Tollare

Tollareslingan 5, 9 tr

Nu finns möjligheten att förvärva en havsnära, nyproducerad tvåa högst upp i huset med bästa solläget och havsutsikt! Dessutom har den både balkong och braskamin. Bostaden är under uppbyggnad med exklusiva, skräddarsydda materialval i påkostat projekt i nyprojekterade området Tollare i Nacka. Idylliskt läge nära grönska och vatten men samtidigt nära Stockholm city med ca 15 minuter till Södermalm med bil. Välkommen till ett modernt och unikt boende som verkligen utmärker sig. Säljs på ritning, tillträde 2019-05-27. Läs gärna mer om projektet Vyn här: http://vyntollare.se/
  •  
  •  
  •  
  •  

Klicka för att se alla bilder

Rum & Storlek

2 / 67 m2

Pris / Bud

5 300 000 kr

Visning

  • Säljes på ritning. Kontakta mäklaren för mer information.

Antal Trappor

9

Hiss finns

Avgift

3 106 kr/mån

Värme, Vatten

Kontakta mäklare

Tollare

Interiör

Hall
Rymlig och praktisk hall med två garderober och ett städskåp. Kroklist ifrån Bergfors snickeri i vitpigmenterad, mattlackerad ask. Klinker i Limestone tillverkad av Bricmate.

Kök
Kök från Vedum med köksinredning i grå kulör. Bänkskåp får handtag som lackas i samma kulör som lucka. Bänkskiva och stänkskydd i grå slipad kalksten. Diskho i rostfritt stål och blandare från Mora. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin från Siemens, ugn och induktionshäll från Bertazzoni Italia. I köket är det förberett med eluttag i skåp för mikrovågsugn. Ekparkettgolv.

Köksö med förvaring samt öppna hyllor som lackeras i samma kulör som luckor. Köksön har likt köksbänken en vacker kalkstensskiva.

Vardagsrum
Öppen planlösning till köket, mycket ljusinsläpp med stora fönster samt utgång till balkong. Plats för soffgrupp och matplats. Braskammin för trivseleldning. Ekparkettgolv. 

Balkong
Stor balkong i västligt läge med sjöutsikt. Eftersom balkongen är så fritt exponerad är solen där en större delen av dagen, fram till solnedgång. Utgång både från köket och via dubbeldörrar från vardagsrummet.  Betonggolv.

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens sovrum. I anslutning till sovrummet ligger en walk-in closet. tillgång till walk through closet som leder till hallen och badrummet. Ekparkettgolv. 

Walk-through closet. 
Rymlig yta med garderober och klädkammare inredd med klädstång med hyllplan. Garderoberna är från Vedum med släta lackade luckor samma kulör som kök. Handtag är lackerade i kulör lika lucka. Textilmatta i mörkgrått. 

Badrum
Vackert badrum kaklat med granitkeramikplattor från Bricmate i färgen Limestone Ivory. Samma plattor på golv och vägg för harmonisk känsla. Badkar, sanitetsporslin ifrån Duravit, tvättställs-, badkarsblandare är ifrån Mora och i kromat utförande. WC accessoarer från Tapwell. Duschvägg i klarglas skärmar av duschen. Ovanför handfat hänger spegel från Svedholm Design som lackas grå. Utanpåliggande spotlights i taket. I badrummet finns även kombimaskin (tvätt och tork) ifrån Siemens. Dessa döljs bakom ett ljust draperi under arbetsbänk. Överskåp med grå luckor ovan arbetsbänk med infälld belysning undertill. I badrummet finns även en specialdesignad kroklist i ask som vitpigmenterats och mattlackats. Listen löper från vägg till vägg under överskåp. 

Övrigt
Takhöjden ligger genomgående på 2,60m.
Golvvärme genomgående i lägenheten (förutom klädkammare)
Förråd finns till lägenheten. 

Förening

Brf Vyn är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 96 lägenheter födelade på fyra huskroppar. Den aktuella bostaden ligger i huskropp C. 

Husen är ansluna till fibernät för anslutning till bredband, tv och ip-telefoni. Föreningen debiterar utöver månadsavgift 125 kr/månad för den inkluderade tjänsten.

Gemensamma utrymmen: 
Sophantering: Miljörum i markplan. Grovsoprum i hus D. 
Tvättstuga: Ingen tvättstuga. Varje lägenhet har tvättmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare eller kombi. 
Cykelrum/barnvagnsrum: Cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd finns i källarplan. 
Övrigt: Föreningen har en gemensamhetslokal som kommer att vara boknings- bar för alla lägenhetsinnehavare. Lokalen ligger i markplan i Hus B med direkt utgång till gården och kommer vara utrustad med pentry innehållande kyl, diskmaskin och mikrovågsugn. 

Läs mer här: http://vyntollare.se/

 

Byggherren Tobin Properties ord: "Utsikt och närhet till vatten, grönska och himmel är några av de starkaste skälen till att Tollare blivit så populärt. Detta tog vi fasta på när vi utvecklade VYN. Alla 96 lägenheter har därför fått skräddarsydda planlösningar som är uppbyggda utifrån utblickar och siktlinjer genom stora fönster, vilket ger ett luftigt boende där man alltid har kontakt med omkringliggande natur. För att ytterligare förstärka denna känsla får de flesta lägenheter ett burspråk, en vinterträdgård och/eller en balkong som även de har stora ljusinsläpp och ger boendet en extra dimension".

Läs mer här: http://vyntollare.se/

Område

Tollare kan beskrivas som ett boende mellan stad och skärgård. Det ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde upp med ambitionen att attrahera de som uppskattar ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv. Ambitionen är att bygga ett område med småstadskänsla där området nere vid kajen kommer erbjuda restaurang, badplats och båtplatser. 

Läs mer om området här: https://www.tollareinacka.se/

Alla

Stockholm är en storstad med hundratals mindre stadsdelar. En stad full av både stadsplanerade och inofficiella områden. En plats där varje del har sin unika karaktär, speciella kännetecken och unika sammansättning av människor, restauranger, butiker och arbetsplatser. Ibland går gränserna ordnat och rakt, andra gånger är de i en ständig förflyttning. Stockholm expanderar och Alexander White är med när den nya staden och de nya stadsdelarna växer fram.

Upptäck detta område